Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2100 skatījumi

Kā un kur var uzzināt vai tiesā pret tevi ir iesniegts laulības šķiršanas prasības pieteikums?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Kā un kur var uzzināt vai tiesā pret tevi ir iesniegts laulības šķiršanas prasības pieteikums? Web tel.Nr., interneta datubāze, utt...?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Lana Insberga

+201

 
Vai tad par to automātiski neatnāk kaut kāds paziņojums vēstules veidā? Pati nekad neesmu šķīrusies, tad nu grūti spriest. :) Bet kaut kādai informācijai jau jabūt, jo, ja vien nedzīvojat škirti ilgāk kā 3 gadus, bez tavas piekrišanas nemaz nevar izsķirties tik vienkārši.

Ja zini, uz kuru tiesu viņa devusies, tad vari pameklēt tās šķīrējtiesas tel.nr. vai citu kontaktinfomāciju http://www.tiesas.lv/index.php?id=47, bet tāds vienots informācijas tālrunis Latvijā laikam nav izveidots.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ieva Brante

+1309

 
Nemot vera to, cik bezatbildigi strada Latvijas pasts, es nebrinisos, ka vestule ar pazinojumu lidz adresatam vari ari neatnakt. Un prakse ta tik tiesam var notikt.
Vislabak butu uzzvanit uz jebkuru tiesu un palugt informatori apskatit Tiesu informacijas sistema pec saviem datiem (vards, uzvards un/ vai personas kods) vai ir/ nav ierosinata lieta par laulibas skirsanu. Parbaudit divas tiesas: vienu - pec savas deklaretas dzv., otru - pec otras puses deklaretas dzv.

Ar cienu,
Ieva Brante
juriskonsults
---
Krizu un konsultaciju centrs "Skalbes"
Kungu iela 34, Riga, LV-1050
talr. 67222922, 27722292
www.skalbes.lv

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uz mājām nāk paziņojums, kurā ir par šķiršanās prāvu informācija(kur ,kāpēc ,kurš) un rīkojums sniegt paskaidrojumums līdz tiesai.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.