Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

liva

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1351 skatījumi

vai ir jega tagad šo davinajumu apstridet? vai ari kadu kompensaciju dabut?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

dzivoju agrak privātmājā,piederēja vecvecmamiņai viņa nomira un atstaja davinājumā savai meitai.1gads pagaja dzivojam vel tur pat,bet tad iznaca onkolis no cietuma( vecvecmāmiņas meitas dels) un 2wus gadus aptuweni vel tur vareja dzivot bet beigas tas onkolis aprecedamies ar vienu sievieti visu iespejamo darija lai atrak mes ar mati izvaktos. Ta ar izwacamies tagad kautka irejam dziwokli. Jautajums ir tads- vai ir jega tagad šo davinajumu apstridet? vai ari kadu kompensaciju dabut? Un tas nekas ka pagajusi 4gadi ka nomira wecvecmaminja, bet ka nedziwojam tik 1.gads.?jo ka sanak vecvecmaminjai bija dels un vel ir meita(kam atstaja so maju) bet vecvecmaminjas dels jau sen ir zemzemes bet winjam ir meitas un mazberni kuri welas par so maju cinities.

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja cilvēks pirms nāves ir paspējis uzdāvināt, nāves brīdī īpašums nav viņa un nekāda mantošanas runa nevar būt. Dāvinājumu var apstrīdēt tikai gadījumā, ja ir pierādījumi, ka tas bijis nelikumīgs (viltots paraksts, piemuļķota vecmāmiņa utt) un arī, ja noilgums nav pagājis. Nezinu, vai tas ir 10 vai 100 gadi. Varbūt arī nav. Mantojuma gadījumā vienas pakāpes (tuvākās, kurā ir kāds) radiem visiem sadala proporcionāli. Tālāku pakāpju radiem nekas nepienākas.

pirms 13 gadiem  

Sarma Sabīne Laicāne, pirms 13 gadiem :

10gadi

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Anna Nolberga

+1930

 
Domāju ka vislabāk būtu pakonsultēties ar juristu... 1 vizīte taču diezgan dārgi nemaksā un būs labāk, nekā šeit kādi izteiks savu viedokli--ļoti iespējams neprecīzu :)

pirms 13 gadiem  

liva, pirms 13 gadiem :

arī taisnība , bet isti nekad neesu interesejusies par jurista pakalpojumiem, bet varbut kads var ieteikt ?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.