Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1542 skatījumi

Antireklāma par dzīvokli

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Jautājums šāds: nesen aizbēgu no viena dzīvokļa, kura īpašnieki izrādījās pamatīgi naudas izsūcēji, nenodrošinot solītos apstākļus un sagādājot man un ģimenei neērtības, tomēr katru mēnesi pieprasīja visus maksājumus pilnā apmērā.

Izdomāju, ka gribu brīdināt cilvēkus par šiem negodīgajiem saimniekiem, sludinājumu serverī ievietots sludinājums par konkrēto dzīvokli, jo tuvākajās dienās mēs viņu atbrīvosim, lai pārvāktos, un saimnieki meklē citus īrniekus. Gribēju jautāt - vai tas ir likumīgi - ievietot antireklāmu, uzrakstot patieso situāciju, nevis tādu, kādu saimnieki savā izskaistinātajā sludinājumā norādījuši?
Vai par to mani nevarēs sodīt?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, tas ir likumīgi ar noteikumi, ja abām pusēm ir tiesības izteikt savu viedokli par konkrēto problēmu. Pēc šāda principa strādā visas sūdzību lapas, piemēram, www.sudzibas.lv jeb starptautiskas www.ripoffreport.com. Pēdējā darbojas ASV jurisdikcijā un katru dienu saskarās ar tūkstošiem tiesas prāvu ar prasībām izņemt informāciju par uzņēmumiem un privātajām personām, taču līdz šim brīdim neviena prāva nav beigusies ar šajā lapā ievietotās antireklāmas izņemšanu. Tomēr jebkurai personai, par kuru ir uzrakstīta pozitīva vai negatīva atsauksme ir tiesības izteikt savu viedokli pie šīs antireklāmas. Ideja ir uzlabot klientu apkalpošanu, jo visi 100% apmierināti ar pakalpojumu vai servisu nebūs nekad, taču labs ir ne tikai tas uzņēmējs, kuram šo sūdzību nav, bet arī tas, kas šīs sūdzības spēj risināt!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
uz priekšu! neturi sveci zem pūra! www.antirerklama.lv
es gan domāju, ka īpašniekiem arī būs savi argumenti pretim.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
saproti, pieraadiit to kurss ir rakstijis antirekleemu, likumiski NEVAR !! pirkstu nospiedumus un rokraksta expertiizi sajaa gadijumaa nonemt nevar. tapeec dod tik valjaa !! bet vari jau veel, ja tas dziivokla iipasnieks ir viirietis, tad iedot mazliet pa bārdu !!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.