Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Veremeja

+30

 
  • 6

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1559 skatījumi

Kaa lai piedzenu paraadu,ja nav tam rakstiska apliecinaajuma,ja aiznjeemeejs draud ar fizisku izreekinashanos,ja meeginaau to dariit?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

Paraadu atdot netaisaas,piedraudeeja sargaat kuceenus (manus 4 beernus),nelaist vienus no skolas maajaas (Ulbroka),jo mezhu apkaat daudz, un pieskatiit dziivokli gadiijumaa,ja veel reizi uzdriiksteeshos par sho jautaajumu iemineeties. Aizdevu naudu 5000ls...braalim....tagad ,man vairs nav braalja....toties ir krediits,kuru pati deelj savas uzticeeshanaas maksaju.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
nu principā ja nav rakstiski nekas apliecināts tad grūti bus ko pieradit kad esi aizdevusi,,naudu situacija protams ir sarezgita ,bet ieteiktu aiziet uz konsutaciju pie jurista,vai advokāta un aprunāties ko tada situacija darit un ko var ar likumu panākt,,,bet nu ir ari ta teikt "tadi cilveki"kas palidzes pa attiecigu procentu no summas parāda atgūt,,,vienigais vai velies uz kaut ko tadu jau iet,,,jo ka neka brālis...nu es tomer tava gadijuma aizietu uz konsutaciju videja maksa vien konsultacija ap 25lsuz augsu,,,Lai veicas atrisināt!!!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Iebaidīšana, tas ir pirmais, ko pieprot "slīpētie", jo viņi neko nav noziegušies, nekādus zaudējumus nav izdarījuši un viņus nav par ko sodīt. Un tas, ka iedevi naudu bez rakstiska apliecinājuma, protams, ir ļoti grūti pierādāms likumīgā ceļā.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Smic

+7309

 
Par pierādījumu var kalpot arī telefona vai jebkuras citas sarunas ieraksts, kurā parādnieks atzīst parādu. Tāpat ir ar draudiem, kas jau ir kriminālpants.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jā tā jau laikam veca patiesība, gribi saiet naidā aizdod naudu.Un tad nav ne radu ne drauguProtams varbūt var tiesas ceļā pieprasīt parādu,bet tie atkal būs izdevumi un tad lai kā ,brālis būs zaudēts.Nezinu ko teikt varbūt cerēt uz brāļa sirdsapziņu, kaut šaubos vai tāda viņam ir.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ja ir veikts naudas pārskaitījums, t.i. no Jūsu konta uz parādnieka, tad iespējams vēl varētu pierādīt! Ir tāda lieta kā liecinieki, šeit jau minētās telefonsarunas, attiecīgais pirkums par šo summu ( ja ir saglabājušies čeki, bankas izdrukas ... )
Krimināllikuma 132.pants Draudi izdarīt slepkavību un nodarīt smagu miesas bojājumu
Par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt smagu miesas bojājumu, ja ir bijis pamats baidīties, ka šie draudi var tikt izpildīti, —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz divdesmit minimālajām mēnešalgām.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Maris ...

+390

 
sit viņu un draudi nogalināt

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.