Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 940 skatījumi

Creditreform maksāju veselu gadu par LKB kredītu, izrādās esmu dzēsusi soda procentus, maksāju regulāri!!! Ko varu darīt?

Bizness un finanses » Juridiskās konsultācijas

LKB kredītus pārpirka Creditreform, kopš tā laika veicu regulārus maksājumus uz šo firmu, katru mēnesi. Ar creditreformu sazvanījāmies, vienojāmies arī par kredītkartes un overdrafta limita atmaksu, kad ir pagājis gads, firma paziņo ka višu laiku mēs esam dzēsuši soda procentus un summa nav dzēsusies? Nav godīgi, ka neviens no darbiniekiem nepateica, arī informatīvajā vēstulē nebija teikts, steidzami segt'soda procentus.. Vai es varu ko iesākt savā labā???

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Creditreform tikai realizē jūsu noslēgtās līgumsaistības ar LKB, lai uzzinātu, ko var vai nevar darīt lietas labā, un kādas ir jūsu tiesības jums ir jāpaņem ar LKB noslēgtais līgums un tas kārtīgi jāizstudē, ja nosacījumi nav īsti skaidri, tad ir jāaizstaigā pie kāda jurista ar visu līgumu, jāsaka, ka tā gan ir ierasta prakse, ka visos banku līgumos ir atsevišķi atrunāta kārtība kādā tiek segtas parādsaistības un parasti vispirms tiek segts līgumsods, procentu maksājumu un tikai tad parāda pamatsumma, tā ka šajā aspektā viss izklausās loģiski, savukārt saskaņā ar Civillikumu līgumsods un procentu maksājumi nedrīkst pārsniegt parāda pamatsummu, par ko parādu piedziņas uzņēmumi parasti klusē, jo šīs likuma normas ievērošanā nav ieinteresēti. Ja esat pārmaksājusi šo summu, tad ir jārunā ar Creditreform un savas tiesības jāaizstāv un jāvienojas par jaunu apmaksas grafiku vai jāvēršas tiesā.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

anonims

+3977

 
Jums ir jaapmekle kads konsultrants/jurists.
Iespejams kaut ko var darit lietas laba, bet noreikti ir jabut kadiem pieradijumiem, ka noteikta firma rikojas nepareizi.
Kas attiecas tiesi uz Creditreform - vini ir viena no tam kompanijam, kuram patik novilkt laiku un pec tam pazinot, ka Jus cien. Klient esat nevis soli uz prieksu kredita atmaksa, bet jums viss ir galiga pakalaa...

Ja ir zvanits un runats par maksaam utt tad viniem visas tel sarunas ir ierakstitas, ja versoties kaut vai piem tiesa - tas butu jusu pieradijums, ka sarunaa nebija minets ka vispirmz jums jasedz soda procenti.

P.S. Vinjiem Jus neesat ne pirmais ne pedejais gadijums, ko rupji sakot ''pachakaret''.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.