Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ieva Līce

+120

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1178 skatījumi

Ko un kā apsktīt Liepājā?

Ceļošana » Latvija

Nekad nesmu bijusi Liepājā, tāpēc atvaļinājuma laikā nolēmu to aplūkot. Izmantoju tikai sabiedrisko transportu. Tāpēc rodas jautājumi - ar ko var nokļūt no autoostas centrā, un kā nokļūt Karostā? Vai ir kādi mazāk zināmi objeti apskatei, kas ir interesanti (izņemto Rožu laukumu, sekošanu notīm, jūru un baznīcas)? Un kur aptuveni un cik ilga ir atpūtas pietura autobusam no Rīgas?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

kapec liepaja ir traka

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis Osis

+8010

 
Var noderēt... http://www.travellatvia.lv/printart.php?id=6576
Var noderēt... http://www.karostascietums.lv/new/kassagaida.htm
Var noderēt.....http://www.virtuallatvia.lv/virtual-tour-of-liepaja/?lang=lv

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja nebrauc ar superekspresi, tad atpūtas vieta parasti ir 5..15min Saldus autoostā. No Liepājas autoostas centrā var nokļūt vai ar tramvaju - turpat blakus ir pietura. Ko apskatīt... vietu ir daudz, katram savas intereses vienam daba, citam krogi :), liepaja.lv -> liepajaturisms.lv jau izpētīji? Promenāde, mols(i), parks ar gulbju dīķi, rokkafejnīca, rožu laukums, baznīcas, karaosta ar diviem fortiem, cietums, arī baznīca. Liepājas sabiedriskais transports ir diezgan vienkāršs - centrā nokļūsi braucot gandrīz ar jebkuru maršutu, jo tie brauks pāri vienam vai otram tiltam http://www.aslap.lv/ kā arī ir mikroautobusi, kam maršruti līdzīgi.

pirms 13 gadiem  

JanKa, pirms 13 gadiem :

Ja arhitektūra interesē, tad karaostā daudz ko redzēt - pagriežamais tilts, hipodroms, vecā apbūvē, jaunā un pamestā apbūvē.

JanKa, pirms 13 gadiem :

http://www.balticmaps.eu/?lang=lv&draw_hash=hnxjzh&centerx=315674&centery=6271467&zoom=5&layer=map Interesentākie objekti ir kocentrēti iezīmētajos rajonos (Vecliepāja un Karaosta).

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.