Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1512 skatījumi

Vai kāds var pateikt? Gribu aizbraukt no Cēsīm līdz Tūjai ar autobusu.Atradu,ka iet 6:00 Cēsis-Limbaži-Ainaži.Bet atpakaļ neatrodu nevienu a

Ceļošana » Latvija

Vēlos aizbraukt no Cēsīm uz Tūju.Atradu,ka iet autobuss 6:00 Cēsis-Limbaži-Ainaži kur ir pietura Tūjas pagrieziens.Atpakaļ neatrodu tādu autobusu,kas ietu caur šo pieturu.Varbūt pretējā virzienā pietura saucas citādi? Un-cik tālu no Tūjas pagrieziena ir līdz jūrai? Varbūt kāds zin,lūdzu padalaties!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Pieturai vajadzētu saukties "Tallinas šoseja", meklē Ainaži - Cēsis un skaties tos kuri iet caur Limbažiem (2x dienā). No šosejas līdz jūrai ir apmēram 3km, pa pusstundu ātrā solī var aiziet. Kad kāp ārā nopratini šoferi, lai zinātu kurā vietā jākāpj iekšā atpakaļ braucot.
P.S. Uz mola uzmanīgi tur ir slidens :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Arnis Freimanis

+1124

 
Pietura "Tūjas pagrieziens" atrodas pie tā paša Tūjas krustojuma, bet uz Tallinas šosejas, tur pietur autobusi virzienā uz Ainažu un Rīgas pusi. Tie kas brauc uz Limbažu pusi, apstājas pieturā, kas ir gandrīz turpat, bet ja kādi 100m uz Limbažu ceļa, un attiecīgi saucas savādāk - http://www.1188.lv/satiksme/visi/saraksti?from=Aina%C5%BEi&from-id=7613&to=C%C4%93su+AO&to-id=6995

pirms 12 gadiem  

Arnis Freimanis, pirms 12 gadiem :

Iemetu aci Google Street View - tā ir pietura "Tallinas šoseja", kā te jau cilvēks minēja ...

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.