Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 1001 skatījumi

Kapēc Vārds Uzvārds ir ļauns cilvēks?

Datori un internets » Sociālie tīkli

Kapēc šis Pajauta.lv lietotājs ir tik ļauns un spamo visus jautājumus ar bezjēdīgiem uzdirsieniem un jūtas varens?

Un citus saukā pa torļļiem,muļķiem un spameriem.

Tiešām,vēlos izprast,kapēc vienmēr kā ieeju pajautā.lv,es redzu ka uz daļu no jautājumiem ir debīli faktu konstatējumi nevis palīdzība

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
P.S. man tev pretjautājums - kādēļ tu tik izmisīgi mēģini šeit tēlot tādu humoristisko čali? Tu spēj iedomāties, cik patētiski un smieklīgi izskatās šīs tavas iknedēļas mēnešreizes, kad tu atnāc un sāc te postēt desmitiem bezjēdzīgo "jautājumu"? Mož pamēģini rakstīt dzeju, vai griezt vēnas, vai ko citu, ko atstumtie tīņi tavā vecumā mēdz darīt? Būs lietderīgāk, kā te krist uz nerviem cilvēkiem..

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 8

    balsis

Vārds Uzvārds

+7307

 
Pirmkārt - sāksim ar to, ka diemžēl tu ESI debils. Skaidīrbas labas - ar "debils" es apzīmēju to daļa atpalikušo tīņu, kas šeit uzdod jautājumus, ko varēja sekunžu laikā atrast gūglē, ja vien viņiem būtu kaut kripatiņa loģiskās domāšanas, kā arī tos bezjēdzīgos pamuļķus, kam, gluži kā tev, gribas tēlot kaut kādus krutos humora džekus.

Otrkārt - mani kretinē, ka globāla jaunās paaudzes degradācija tiek uztverta kā nenovēršams fakts. Es ticu, ka ir daļa jaunatnes, ko vēl var atgriezt uz sliedēm, kas neved strupceļā. Un es neticu, ka tas ir izdarāms viņiem glāstot galviņu, bet gan sadodot pa spurslām, lai attopas, un sāk izmantot to orgānu, kas starp pleciem.

Tavai izziņai - ja neesi pamanījis kādā no manām iepriekšējām atbildēm - es esmu vīrietis agrīnajos trīsdesmit, iztiku pelnu ar inženiertehnisko iekārtu projektēšanu, man ir sieva, kaut kad drīzumā gan jau būs arī sīcis. Man jau no pašas bērnības vienmēr ir bijusi pamatota sajūta, ka apkārt ir bremzētāki un dumjāki cilvēki.

pirms 10 gadiem  

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

Un riebīgs pret cilvēkiem (kas to, pēc manām domām, ir pelnījuši) esmu gadījumos, ja viņi acīmredzami parāda akūta stulbuma iedīgļus.

Ja jau tik acīgi esi skatījies, būtu pamanījis kaudzi jautājumu, kur es pacietīgi tērēju savu laiku, lai cilvēkiem šeit paskaidrotu dažādus jautājumus - tādēļ, ka tie cilvēki MĀK formulēt jautājumus, uzmanīgi lasa, ko viņiem saka, un spēj to sagremot.

Tiem cilvēkiem savukārt pretstatā ir idioti tīņi (un, diemžēl, ik pa laikam arī jau gados vecāki cilvēki) [..]

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

[..] kas uzdod jautājumus, kurus tiešām SEKUNŽU laikā varēja atrast gūglē, vai uzzvanot uz kāda konkrēta pakalpojumu sniedzēja info tālruni, vai atbildes uz kuriem vispār ir pašsaprotamas.

Ko ar tādiem cilvēkiem iesākt? Neteikt neko? Ļaut, lai viņi priecīgi dzīvo vēl vienu dienu, pirms dabīgā atlase izdarīs savu un viņi sevi sakropļos/nogalinās kaut ko stulbu mēģinot izdarīt (labot elektrību, gatavot amfetamīnu, un kas nu vēl te bija pēdējā laikā dīvainākie jautājumi)?

Vārds Uzvārds, pirms 10 gadiem :

* sorry par kaudzi drukas kļūdu - iPad klaviere nav tā ērtākā, manos rakstīšanas tempos. :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Viņam vienkārši nepatīk stūūlbi (rakstīju tā tīšām, jo daļa modernā jaunatne šo vārdu nemāk uzrakstīt pareizi) un ir slinki cilvēki. Problēma parasti ir muļķīgi formulētos jautājumos, no kuriem zīlniece vai nelabo garu izdzinējs nevar dot pareizu atbildi, pēc labās sirdsapziņas.
Ņemiet vērā, ka latviešu valodā informācijas ir kritiski maz. Mācīties vismaz vienu citu lielo pasaules valodu (Angļu, Krievu, Vācu, Franču), tad dzīvē vismaz nepazudīsiet.

Un ļauns viņš tiešām nav. Viņš vienkārši neieredz cilvēkus, ar smadzeņu atrofiju. (Grūtām galvām: http://www.neslimo.lv/pme/?name=atrofija)

Bet cienīsim viņu, jo visā nopietnībā varu teikt, ka no viņa ir arī izcilas atbildes.
Reizēm man gan gribētos, lai viņš lieki netērē enerģiju, jo pasaule vairs nav glābjama...

Piedodiet par manu nelielo cinisma devu. Nevarēju atturēties.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.