Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Eduards Smalkais

+1257

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1536 skatījumi

Kāda ir Jūsu piredze pērkot automašīnu citā valstī?

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Ir ideja gādāt jaunu autiņu, bet negribas iebraukt kārtējā bedrē, kurai remontos vajadzēs grūst naudu... Un cik zinu, Latvijā ir grūti dabūt labu mašīnu...

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Miss Lita..

+11345

 
Man draugs brauca pats uz Vāciju un dzina uz šejieni(ipriekš netā visu atrada kadu marku,vai cena apmierina u,tt) un tad laida pakalj un tad ar prāmi uz šejieni veda ,nekā sarežģita tikai kartīgi jāmeklē jo ari tur var iebersties..tāpat ka seit bet ir kaut kur neta vienu bridi bij mazās firminjas kas tev atrod tadu masinu ,ka gribi ,tada cena kavri ieklauties pa virsu njemot tikai kaut kadus 500 euo laikam (bet vinji garantejot ka masina bus laba stavokli ,jo vinjiem speciali clveks brauc uz noteikto valsti un kartigi izpeta vai masina iesam laba nav sista u.tt..vis atkarigs ko tu vēlies ,cena,u.tt..manuprat...lai veicas;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Tralla

+11

 
sanāk ka no Vācijas dzīt pašam ir izdevīgāk, sameklē Vācu web lapās un skaties, tur vismaz vinjas ir brauktas pa šoseju.
No Lietuvas, aizmirsti dzīt tas nav izdevīgi, bez tam esmu dzirdējis stāstu par dārgu auto ar ko LV apskati nebija iespējams iziet..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Kolēģei fāters nopirka lietuvā auto no spānijas. maksāja ap 20k euro. Tad, kad gribēja piereģistrēt latvijā, auto atņēma interpols, jo izrādās tas esot zagts!!! Nojājās viņi tur kādus 4 mēnešu un beigās par laimi tomēr auto atguva...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris Aprubs

+64

 
Kádá valstí tu gribi to pirkt??

pirms 14 gadiem  

Eduards Smalkais, pirms 14 gadiem :

Principā der jebkura, tikai kurā būtu labāk... Tas ir tas, ko vēlos uzzināt... Pieredze, noderīga info....

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.