Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Mikus Domkovs

+848

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1339 skatījumi

Kas jāņem vērā pērkot 1992gadā izlaistu Mazda 626?

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Esmu dzirdējis, ka kautkur bagāžniekā pie rezerves riteņa ļoti rūsē. Gribu dzirdēt jūsu viedokli kam jāpievērš uzmanība pērkot šādu mašīnu.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
ko Tu gaidi no 18 gadus vecas japāņu mašīnas, kas sen jau ir domāta norakstīšanai? tur lielākā daļa detaļu jau ir sen mainītas, rūsa ir visur un tapēc jāskatās stāvoklis kopumā konkrētajam eksemplāram. Kas ar ritošo, kas ar bremzēm, kādas riepas, kāda krāsa - cik daudz un kur ir rūsa, kas ar izpūtēju, kas ar elektroniku, kā pielec, kā darbojas tukšgaitā, vai gāzējot nenāk zili dūmi, kāds salons, vai durvju šķirbas visas vienādas, vai virsbūves detaļu krāsai vienāds tonis, kāds bagažnieks, vai apakša nav norūsējusi, vai nesūcas eļļa no kārbas, kā slēdzas ātrumi, kādi lampām reflektori, kā motors vizuāli izskatās, vai zem tepiķīšiem beņķu skrūves nav norūsējušas, kas varētu liecināt par slīkoni, vai un kāda ir signalizācija, kāda kompresija cilindros u.t.t., u.t.j.p. :)
man ieteikums - aizved uz servisu, kas saprot kaut ko no mazdām un lai viņi kārtīgi viņu izpēta. nenožēlo tos 10-15 ls, bet pēc tam zini, ka 90% gadījumu nekādi slēptie defekti pirmā pusgada laikā neizlīdīs.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Tomiņš

+5213

 
jaa aizmugureejo atsperu augsheejaas atbalstvietas ruusee.baaka arii kautkur riiveejoties pushu.tomeer auto ne slikts,ja veel leeti!

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -3

    balsis

Madux

-86

 
jeņem vērā masinas tehniskais stavoklis.

pirms 14 gadiem  

Mikus Domkovs, pirms 14 gadiem :

Jā to es ļoti labi saprotu bet KAM JĀPIEVĒRŠ UZMANĪBA ??? kādas ir šīs mašīnas vājības u.c

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.