Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

nezinu gan ,braukāju ar voyager jau sesto gadu detaļas nav dārgas un kalpo labi,negribu pat citā autiņā vairs kāpt

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivo Ozols

+655

 
Abi labi. Jautājums tikai, cik smagi bojāts pirms pārdošanas bijis, kas mums ir ļoti izplatits pie lietotajiem-tikko no Vācijas- auto. Loterija+ meklē čomaku, kas pēc virsbuves prot noteikt iespējamās remontēšanās vēsturi

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Nu ir tā, ka mersis itkā ir labāks kvalitātē- motors, salons utt. bet to gadu meršiem ir tāda liela problēma, kā rūsa- viņi nenormāli rūsē, pat ja nav sists rūsa var parādīties jebkur. Nevienu opeli neesmu redzējis tik norūsējušu, kā šitie merši:D:D. Starp šitiem īstenībā grūti izvēlēties, bet es tomēr laikam ņemtu mersi, jo tos amerikāņus ienīstu. Voyagerim jārēķinās ar to, ka salons ir čuru krāsā, viss grab un čīkst, degvielas patēriņš ir maķenīt augstāks, arī pa servisiem dzīvosies vairāk un detaļas varētu būt dārgākas nekā mersim.

pirms 14 gadiem  

Van der Gints Kalnberzs, pirms 14 gadiem :

Churu kraasaa ir Tavas smadzenes, jo Voyagerim ir pieejama sameeraa plasha salona kraasu gamma un materiaalu salikums - viss atkariigs no komplektaacijas.
Turklaat Voyageris apkopee ir leets un vienkaarshs / uzticamas - pretstats taa gada mersim, kursh katru reizi iebraucot servii paprasiis tur atstaat pieklaajiigu ciparu.
Komforts arii Voyagerim ir labaaks un apetiite mazaaka, ja njems ar 3.3 vai 3.8 (nedriikst njemt 3.0 jo tie ir ljoti kapriizi un krenkjiigi motori)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.