Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1491 skatījumi

Ieteicamākais auto līdz 2000ls?

Auto un transports » Pirkšana un pārdošana

Vārdu sakot, lai nesanāktu pārāk sarežģīti viss, teikšu uzreiz, ka neko daudz nesaprotu no tā, kas zem motora pārsega slēpjas, un galvenokārt meklēju auto ikdienišķai braukšanai, ekonomisku un daudzmaz solīda izskata lai nebūtu kauns ar to pārvietoties, visai ģimenisku, biju jau noskatījusi Volvo s40/v40, Vēl par Mazda 626 iegādi domāju, bet tad man daži spečuki mēģināja iestastit, ka Volvo ir draņķīgs, un ar laiku es tāpat to norakstītu, jo ņemšanās, kas ap viņu nepieciešama, nebūtu tā vērta. Vēlams būtu dīzelis, tāds, ne augstāks par 2.0. Tātad, kādas idejas šeit mītošie Guru piedāvātu?

Paldies jau iepriekš!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Volvo, manuprāt, ir ļoti labas mašīnas. Tikai dārgas uzturēšanā. Ja kaut kas nopietns noplīst, tad maciņu var tukšot, kamēr nabags paliec.

Mazdas baigi rūsē, bet daļas nav dārgas (cik zinu, no japāņiem Mazda ir vislētākā) un ritošā daļa ir diez gan izturīga. Bet nu, ja mašīna nav veca, tad par rūsu var neuztraukties.

Ja man vajadzētu "ekonomisku auto ikdienišķai braukšanai", es ņemtu Audi vai VW. Varbūt vēl Toyota. Bet Audi un VW ir lētas daļas un ar tām ir pilni pagalmi - visu var atrast šrotā.

Dīzeli vai benzīnnieku - katram ir savi plusi un mīnusi, bet tomēr tas laikam ir subjektīvi - kas nu kuram vairāk patīk. Ja mašīna ir veca (vecāka par 10 gadiem), es dīzeli neņemtu. Pirkt vecu dīzeli ir tā kā pirkt kaķi maisā. Turklāt daļas viņiem ir dārgākas, lielāks čakars, ilgāk motors silst, troksnis lielāks, vibrē vairāk. Man personīgi nepatīk.

Bet vispār ieteikums ir pašai mašīnu nepirkt. Paņem līdzi vīrieti. Es nediskriminēju, bet tā vienkārši ir. Nepatīkams process tā pirkša

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

na.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Labi paskaidrots.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

lauris

+401

 
viennozīmīgi, Ford Mondeo!

http://www.autoshow.ro/cs-photos/photogallery/Ford-Mondeo-model-2001-01.jpg

izmaksas nav pārāk dārgas, ideāls auto, komforts visai ģimenei.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

+4881

 
VW Golf 4, benzīnnieku.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.