Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1256 skatījumi

Automašīnas audio? par un ap to

Auto un transports » Auto audio

Savam vecajam audi 80 (ziepjutraukam) (sedans) vēlētos iestatīt audio sistēmu un vēlētos zināt uz kādu summu es varu tēmēt ja man ir nepieciešama visa bagāžnieka pārbūve un vēlos arī stilizēt iekšpusi.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • -5

    balsis

Jurisc

-323

 
Tikai īsts vecis var nopirkt auto par 200 usd un ielikt audio par 2000 usd. Sievietēm to nesaprast. Ir daudz un dažādi risinājumi, kas atkarīgi no tā ko tu gribi no bagāžas nodalījuma (funkcionalitāte) SUB risinājums ( sub kastē, freeair), ko darīsi ar rezerves riteni, no tā ir atkarīgi risinājumi. Cik nopietna skaņa galu galā. Darbs + materiāli bez Woofer vadiem un pastiprinātāja aptuveni 400 ls. Bulkai baigais cjakars ir aimugureejais plaukts. Divus plauktus esmu uztaisijis bez 100ls vairs netaisīšu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nauris

+437

 
Pratigak butu, neko neparveidot, bet, kvalitativs magis, pastipriatajs atbilstoss , subs lidz 1KV (bus pilnigi pietiekosi), elipses aizmugure, prieksa pikstuli, visu normali savienot, pareizi noregulet un bus daudzmaz normali. Un izmaksas ja viss jauns - ljoti aptuveni tad pie 250, nedaudz pari... bet ja so to njemt lietotu sanaks letak..

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris Petersons

+2603

 
Kurš idiņš ziepju traukā ievieto tūkstošus vertu audio, vēl muļku pilna pasale.. audio dārgāks par pašu auto Āksts...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.