Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Linda Minka

+24

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1293 skatījumi

Apdrosinasa,ja masiinu nozog un Policija atgriez!

Auto un transports » Apdrošināšana un reģistrācija

Labdien, varbut kads saskaries ar sadu problemu!

Masina tika nozagta. Policija aizturesanas rezultata mums atgriez masinu-bet sasautu, salauztu, izdemoletu. Apdrosinataji to nenoraksta, bet remonte. Musu pasrisks ir 100 Ls. Vini tagad mums piestada rekinu, lai maksajam 10% no remonta summas.Jo masina tacu nozagta!! Mes tam nepiekritam ,jo masina tacu ir un ta tiek remonteta-tatad tie ir bojajumi -un tada gadijuma musu daliba izdevumos ir 100 Ls. Vai ir verts tiesaties ar apdrosinatajiem?

Ar cienu
Linda

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Viennozīmīgi atbildēt nav iespējams, jo ir jāredz līgums, kuru esat parakstījuši ar apdrošinātājiem, kā arī jebkuras papildus vienošanās, ja tādas ir. Ja pašrisks ir novērtēts ar 100,- Ls, tad tā arī ir maksimālā summa, uz kuru var pretendēt apdrošinātājs. Līgumu būtu jāparāda juristam un jācenšas panākt vienošanās ar apdrošinātāju, jo tiesāšanās ar apdrošināšanas kompāniju Jums prasīs lielus ieguldījumus un aizņems vairākus gadus. Tā, ka īstenībā jau varbūt nemaz nav vērts ar apdrošinātāju īpaši konfliktēt un šos 10% piedzīt no tās fiziskās personas, kura Jūsu transporta līdzekli ir nozagusi.

pirms 14 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Vai tad tur tad netiek visi 100% bojājumu piedzīti? Apdrošinātājs to nedara???

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Puses var piedzīt tikai tos zaudējumus, kuri kādas personas rīcības rezultātā tiem ir radušies. Tā, ka apdrošinātāja vēršanās cilviltiesiskā kārtā pret auto zagli un radušos zaudējumu piedziņa ir limitēta līdz zaudējumu summai, ja arī transporta īpašniekam ir radušies zaudējumi, tad Civillikums neliedz arī viņai vērsties tiesā un piedzīt radušos zaudējumus, kā arī pieprasīt kompensēt negūto peļņu un izdevumus, kas saistīti ar transporta līdzekļa neesamību.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.