Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

guncha

+31

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2823 skatījumi

Kur var apskatit Bonus malus paraugu, kurs butu derigs uzradishanai Lielbritanija?

Auto un transports » Apdrošināšana un reģistrācija

Lilelbritanija tas tiek saukts "No Claim Discount proof". Daudzi apdroshinataji pienem ari latvija uzkratos bez celu satksmes negadijumiem punktus. Viens gads bez celu satiksmes negadijumiem dod 1 punktu. Jo vairak punktu, jo letaka apdroshinashana, kas Lielbritanija ir loti, loti darga. Es jautaju apdrosinatajam Bonus Malus, bet tas man iedeva kaut kadu vesturi, ko Lilbritanija nepienem. Gribeju redzet, ka izskatas Bonus malus paraugs, kas derigs arzemes. Liels paldies jau iperieks!

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Unknown™

+5089

 
Vajadzēja pajautāt apdrošinātājiem kaut kādu paraugu vai arī lai izstāsta kādam tam vajag būt ja reiz nepieņēma esošo...

Kādus gadus 4 atpakaļ pazīstams cilvēks,pirms brauca uz Īriju,palūdza savam apdrošinātājam lai uzraksta brīvā formā ka viņs tik un tik gadus ir apdrošinājies un , ka nav bijuši negadijumi,zīmogs virsū un darīts. Šo "izziņu" pēcāk uzrādija IRL apdrošinātājiem un nebija nekādu problēmu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

unknown (Google)

+1902

 
Bonus malus ir klase, un parauga kā tāda nav. Vari apskatīties šeit - http://www.ltab.lv/lv/bonus-malus-pirma/bonus-malus-sistemas-apraksts, vai arī šeit - http://www.octa24.lv/lv/octa-bonus-malus-klase/. Un vēl, ārzemēs ar Latvijā apdrošinātu auto var braukt ne vairāk kā 3 mēnešus, pēc tam automašīna ir jāapdrošina konkrētajā valstī. Tad nereti ārzemju apdrošinātāji pieprasa izziņu par autovadītāja apdrošināšanas vēsturi Latvijā, kur redzams arī izraisīto negadījumu skaits.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

vai var internetaa pasutiit to papiru ar tiem bonusiem, uz arzemem??? es vienkaarshi esmu lielbritanija, un gribeetu tos bonus malus punktus parvest uz anglijas apdroshinaashanu... vai vareetu to kaut kaa izdariit nebraucot uz latviju????

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.