Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Nu kaut kas ap tiem 20 Ls arī sanāk.

Tas nodoklis ir jāmaksā tad, ja cilvēks, no kura tu pērc auto, to nodokli nav nomaksājis par tekošo gadu. Tas ir, piemēram, ja viņš šogad gāja apskati, tad arī nodokli par šo gadu viņš būs nomaksājis un tev nekas jāmaksā vairs šogad nebūs. Ja viņš apskati gāja pagaišgad (un attiecīgi arī nodokli maksāja pagaišgad), tad pie auto pārrakstīšanas uz tevi, tu dabūsi maksāt to nodokli. Cik lielu — tas atkarībā no mašīnas. Bet maza summa tā nav.

pirms 13 gadiem  

Baiba Zaharova, pirms 13 gadiem :

nu es to mašīnu izmantoju jau 2 gadus, skati izgāju decembrī, tagad gribu pārrakstīt,tad man būs jāmaksā nodoklis no decembra līdz martam,ja?

Baiba Zaharova, pirms 13 gadiem :

vai arī man būs jāmaksā par visu šo gadu???

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Ā, es laikam biju nepareizi sapratis — cik saprotu, tu to auto gribi noņemt no uzskaites tagad, jā? Tādā gadījumā, kad ņemsi nost, tad tev jāsamaksā kaut kādi 2 lati ar kapeikām par noņemšanu no uzskaites, kā arī nodoklis par periodu janvāris-marts.

A tad, kad to auto pēc tam pārrakstīs uz citu cilvēku, tad ir jāmaksā tie +/- 20 Ls un vēl nodoklis par visu gadu. Bet to visu parasti maksā jaunais īpašnieks.

Baiba Zaharova, pirms 13 gadiem :

Nē,Tu pirms tam biji pareizi sapratis,es to mašīnu lietoju,bet viņa ir uz mana tēva vārda,tagad gribu pārrakstīt uz sevi....

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Ā, nu jā, tad tā arī ir. Cerams, ka neesmu neko sajaucis/piemirsis.

Baiba Zaharova, pirms 13 gadiem :

Bet vai es to nodokli nevaru samaksāt tad,kad atkal gada beigās braukšu uz Tehnisko apskati?

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Nē. Tad, kad tu pārraksti uz sevi mašīnu, tev to nodokli prasīs samaksāt uzreiz. Bet nākošgad tu varēsi viņu maksāt tad, kad iesi apskati.

Nu vismaz es savā īsajā mūžā esmu pircis 4 mašīnas un tas vienmēr ir noticis tā, kā es to aprakstīju. Varbūt tagad kaut kas ir mainījies, nezinu. Nestrādāju CSDD. :D

Baiba Zaharova, pirms 13 gadiem :

Skaidrs. Paldies ;)

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Lūdzu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.