Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 805 skatījumi

Esmu cietusi CSN,esniedzu dokumentus ERGO,pēc procesa beigšanās,intervāls no avarījas brīža 1 gads,sanēmu atteikumu,ko darīt?Cik tas ir liku

Auto un transports » Apdrošināšana un reģistrācija

Iesniedzu dokumentus apdrošinātāju kompānijai ,pēc viena gada no CSN brīža līdz procesa izbeigšanai,saņēmu atteikumu,jo ļoti liels laika periods pagāja.Vai man ir iespēja pārsūdzēt šo lēmumu.?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nu ja musu likumdoshana ir tragjiska... :) zhel protams ka ta bet man ir bijusi lidziga situaccija... Toreiz mashina bija norakstama shada iemesla delj... Aprunajos ar zinatajiem un sapratu ka mashinu jalikvide un japerk nakosha... Sorry bet ta mums likumi darbojas ka nedarbojas... :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
protams ka jāvar pārsūdzēt! bet lai pateiktu precīzi ir jāzin visas nianses, tapēc labāk mekļe kādu juristu, ka šajā sfērā darbojas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Likumigi tas ir... Jo pieteikums jaiesniedz 10 dienu laika... Ari mashina vinjiem jaatrada... Parsudzet var bet atteiks noteikti... Jo mashina noteikti ir sataisita un nekadu pieradijumu visticamak tam neskaitot mutiski un iesniegums visticamak nav... Ar tu ir par maz... :)

pirms 12 gadiem  

Žanna Tarrvida, pirms 12 gadiem :

Mašīna sataisīta nav..Lieta ir ļoti sarežģīta...mūsu policistiem lielas ambicijas ,pieradījumu trūkuma dēļ,lieta ir izbeigta un vainīgu nevar noteikt,tb.es nevaru pieradīt,ka kravas vadītājs nostuma mani no ceļa..paņēmam juristu ,cīnījāmies veselu gadu pret mūsu struktūru,bet.....esam tur ,kur esam un vēl apdrošināšanas firma uzlika veto....juristu vairāk neņemsim,mūsu likumi pieņemti ne jau mums pa labu....

Paldies par atbildēm.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.