Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jancis

+150

 
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 8199 skatījumi

Kā var samazināt mitrumu auto salonā? Trakoti svīst logi ciet.

Auto un transports » Remonts

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Tomass Vidriks

+5834

 
Ir vairāki iemesli. Proti šai ziemai pietiks ar logu atvēršanu bezmazvai, bet ko tālāk. ieteikšu kad paliks silts, meklēt to vainu, Vai neiet garām tosols, un nepilst iekš salona, vai tev grīdā varbūt aizdambējās korķi, pa kuriem paredzēts lai mitrums no grīdas iztek, varbūt tu pirms zimas piķoji grīdu un tu pats viņus aizlipināji. Grūti spriezt, nezinot kas par auto, un kura gada. Varūt vakar no salona bet es te par piķi gvelžu.
Šodienas ieteikums sakarā ar temperatūru aiz loga -17, gan ieteikšu, ja brauksi kautkur, pirms pamest auto stāvietā, izveidini salonu no sasildītā gaisa. kaut neapledos stikli.

pirms 14 gadiem  

Jancis, pirms 14 gadiem :

mazda 323f 1995g. Ar tosolu it kā viss kārtībā. par tiem grīdas korķiem nemaz neko neziināju, grīdu neesmu piķojis, varbūt kāds no iepriekšējiem saimniekiem ko tādu izdarījis.

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

Grīdas Korķi atrodās zem tepiķa, un vizuāli redzami tikai no apakšas. kā apaļi caurumi, mazdu jaucis nēēsmu bet gads ir pieklājīgs lai tā ari varētu būt vaina. Daudzi Auto ražotāji ar nodomu montē dažas galīgi nevajadzīgas detaļas lai auto izjūk pēc gadu desmita. Kā Fiat Tipo tika ielikti sūklīsi iekš pakaļējā balsta, kuri sasūcās ar auto mitrumu un izēd pēc desmit gadiem caurumus. gan Pontiack trans AM Virs grīdu ventilācijas caurumiem liek biezu piķa lapu kas vairāku gadu laikā saplok un aizver tos caurumus ciet. Gan Peugeot 106 kurš skaitās ar tik labu apcinkojumu kad auto nepūs, ir virs pakaļējā tilta 4tru saplākšnu savienojuma kuru kā necenties nesaglābt, tikai izgriežot un ievietojot vienu saplāksni tikai biezāku kas vienosies ar pārējiem.

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

Ja vēlies lai tavs auto saglabājās diezgana labi ir vēlams veikt ikgadēju profelaksi, daudz nav vajadzīgs kuzava sakopšanai, ja palīdīzi zem auto tu ieraudzīsi grīdā un arī sliekšņos (Citem modeļiem ir arī Riteņu arkās pie sliekšņiem) plastmasas korķīšus, kurus nedrīks pārklāt ar piķi, un kurus ik gadu būtu velams pavasarī akurāti izņemt un izspūst ar Kompresotu (ar gaisa spiedienu), un sabakstīt korķīšus atpakaļ. šādu profilaksi veicot tev iekš kuzava nekrāsies kondensāts un tev nedraudēs lieki darbi ar kuzava remonteim. ka pat tagat tu izrausi savam auto kādu korķīti no sliekšņa tu būsi pārsteigts - varu galvot kad tur būs sakrājies smuks slānītis ar smiltīm, kas strādā kā sūklis. (ja tikai iepriekšējasis saimnieks jau nebija malacis un to tarbiņu jau nedarīja.)

500

Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Ojars Antons

+211

 
Nomaini salona filtru un viss būs kārtībā:))

pirms 14 gadiem  

Jancis, pirms 14 gadiem :

kur var atrast salona filtru, kāds viņš izskatās? man mazda 323f 1995g.

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

salona filtrs pārsvarā atrodās pirms salona ventelātora motoriņa. sāc meklēt zem kapota no pasažieru puses.

Jānis Pikšens, pirms 14 gadiem :

Te var lasīt un redzēt bildēs, kur atrodas salona filtrs un kā to nomainīt: http://jpiksens.com/auto/ka-nomainit-salona-filtru-opel-zafira.html

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Agris Bite

+4063

 
Gan man gan vairākiem paziņām kas pe manis ir griezušies ir bijusi tikai viena problēma-- vai krāsniņas radiātors ir bojāts (pietiek ar mikroskopisku plaisu lai šķidrumam uzkarstot nāku ārā tvaiks) vai pievada caurules ir no vibrācijas palikušas vaļīgas un laiž garām tvaiku.

pirms 14 gadiem  

Jancis, pirms 14 gadiem :

krāsniņas radiators - tas ir tas pats radiators priekšējais?

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

Dzinēja dzesēšanas sistēma ir Radiātors zem kapota, Bet ir vēl viens Radiātors kas atrodās iekš salona, viņš izmanto tieši to pašu dzesēšanas sistēmas saturu. _ Tosols kas arī ir dzesēšanas šķidrums no sākuma ieplūst dzinējā, sakarst un plūst uz salona apsildes radiātoru, sakarsējot gaisu salonā, tālāk plūstot uz radiātoru kas novietots zem kapota, tur viņš ar adziest un turpina savu ceļu atkal pa apli, būdams atdzisis ieplūstot dzinējā atdzesē dzinēju.

Tomass Vidriks, pirms 14 gadiem :

Noplūde salona radiātoram arī ir labs iemesls, Pats Stūlbākais proti - jo tad nākas izjaukt bezmazvai lielāko daļu salona. Uz ātru roku var salabot ar vienkāršu šķidrumu priekš radiātoru remontiem STOP LEAK, kuru var iegādāties pat statoilā. Bet obligāti seko lietošanas pamācībam var iznākt arī tā http://www.p71interceptor.com/oilcooler/PICT0368.jpg . personīgi es šo variantu neatbalstu, jo šādas lietiņas izmanto tie kas ķīlē lai notirgotu.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Pikšens

+402

 
Ir vairāki iemesli, kāpēc svīst ciet logi un arī vairāki paņēmieni, kā to novērst. Te mana pieredze aprakstīta: http://jpiksens.com/auto/ka-noverst-auto-logu-aizsvisanu.html

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis Balodis

+20

 
nu vienīgais ko es zinu ir atverot biku logu sākumā , un ieslekt sildītājus

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Ja mashina ir kondicionieris to var atri un veikli darit, paverot vinju valja.
Bet ja svist logi , tad , ziema brauc ar atvertu arejo gaisma plusmu krasninjai , bet vasara kad kondicionieris , taisi ciet.

pirms 14 gadiem  

Jānis Pikšens, pirms 14 gadiem :

Lai logi nesvīstu, cik vien iespējams, gaisu salonam vajag ņemt no ārpuses, arī vasarā, kad lieto kodicionieri. No salona gaisu ņem tikai tad, kad vajag salonu ātri atdzesēt ja tas uzkarsis saulē. Un pat tad uz brīdi (sākumā) paver visus logus, lai siltais gaiss no salona izplūstu. http://jpiksens.com/auto

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.