Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Rihards Kluss

+2567

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1076 skatījumi

Kaa nonjemt prieksheejo amortizatoru mk3?

Auto un transports » Remonts

Nav man iistas skaidriibas, kaa to liidz galam paveikt. Saakumaa saspiezham atsperes, tad atskruuveejam abas skruuves(18mm) aiz bremzhu diska, tad nonjem vaacinju no glaazes(zem motora paarsega) un atskruuveejam tur esosho uzgriezni(21mm), bet amortizators paliek savaa vietaa.. Jautaajums: Uz kaa vins veel turaas un kas ir jaatskruuvee, lai dabuutu vinju nost??

Pirms 14 gadiem

Negribeejaas meegjinaat uzsist pa to skruuvi no augshas, bet varbuut tas ir variants? Jo buutiibaa vinjai butu jaakustaas, nevis jaapaliek savaa vietaa..

Rihards Kluss, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

par kaadu atomashiinu iet runa??? tu maz zini ka MK3 pilnajaa vaardaa ir mark3, tas ir seervijveida apziimeejums, ko izmantoja krievi, vaacieshi, un amerikaanji, tas tikpat labi var buut ford escort mk3, vw golf mk3, zaz mk3 vai arii jebkaada boliida seerijveida, liidz uzlabotajam modelim mk3...

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.