Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1395 skatījumi

Nevar piešķilt!

Auto un transports » Remonts

Labdien!

Man mašīna Passat B3 (89. gads, 1.8 benzīns). Pienāca viena diena un nevar piešķilt. Lai mašīnu nogādātu mājas, sarunāju vilcēju... Velkot mašīnu varēja piešķilt bez problēmām, taču, līdz ko tik nospiests sajūga pedālis, mašīna noslāpa.. Un tā visu laiku... Tagad ar - mašīna stāv pie mājas, starteris griež, bet nevar piedarbināt :(

Kas par vainu varētu būt?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ac220

+56

 
degvielas sūkni ieslēdz relejs varbūt degvielas sūķna elektromotors nosvilis. Bet tas ir 89. gads vecs vāģis. Vai nu karburators ???

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
nospiežot sajūgu mašīna noslāpst??? tas gan ir kautkas interesants...!
Vainas var būt visdažādākās - beigts degvielas sūknis, beigtas sveces, beigts sadalītājs vai svečvadi, aizsērējis gaisa filtrs, beigts (izregulējies) karburators u.t.t.
Ja tiec svecēm klāt - izskrūvē un paskaties vai nav galīgi nodegušas. Apsties gaisa filtru vai nav galīgi ar sūnām aizaudzis. Noņem degvielas šļauku (uzmanīgi, iekšā varētu būt spiediens) aiz filtra un pagriez motoru - ja benzīns tek ārā - sūknis strādā. Tad noņem šļauku aiz filtra - ja arī tad benzīns tek, tad filtrs nav vainīgs.
Vai velkot mašīnu viņa tiešām iedarbojās? Jeb tikai atlaižot sajūgu motors tika vilkts līdzi riteņiem un tiklīdz atkal sajūgu izspiedi, tā vienkārši apstājās...? Vari uzrakstīt sīkāk par to vilkšanu, bet jebkurā gadījumā rādās, ka jēdzīgāk būs vilkt uz servisu, jo ja Tev rodas šādi jautājumi, tad pats visticamāk tāpat neko nelabosi.

pirms 12 gadiem  

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

un vel - skaidri zini, ka bākā ir degviela?

© Edgars™ Salmiņš, pirms 12 gadiem :

Pie beigta degvielas suknja nevar nekada varianta iedarbinat... Ne velkot ne ari ka citadi...

Priekšnieks, pirms 12 gadiem :

nekur jau nav teikts ka viņš reāli arī iedarbināja! velkot ielika ātrumāu n motors griezās līdzi riteņiem. Tad izspieda sajūgu un motors apklusa! :o)

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.