Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 11908 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Raimonds Silanžs

+47601

 
Atrodam līdzenu -10-15m garu ceļa gabalu pie mājas sienas. Braucot taisni piebraucam pie mājas sienas vai sētas, atzīmējam lukturu centrus ar marķieri uz sienas, negrozot stūri pabraucam atpakaļgaitā 5 metrus un noregulējam gaismas tā, lai tās būtu 5 cm zem atzīmes uz sienas. staru lauzuma vietas noregulē tā, lai tās būtu taisni un vienādā attālumā no lukturu centriem.

pirms 14 gadiem  

Guntars Jansons, pirms 14 gadiem :

paldies,meginasu pielietot !

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Pasaku Vecis

+16709

 
Vajag atrast tumšu, taisnu un gludu, vismaz 50m garu ceļa posmu. Novietojam auto paralēli apmalei, ieslēdzam tuvo gaismu, lukturu elektrisko korektoru 0 stāvoklī. Aizsedzam kreiso lukturi, bet labā staru grozot regulēšanas skrūves iesākumā padzenam uz leju, tuvāk auto, tā lai labi būtu redzama tuvās gaismas stara augšpuses līnijas „lauzuma„ vieta. Grozot horizontālās regulēšanas skrūvi, panākam lai šī „lauzuma” vieta atrastus no ceļa apmales (līnijas) tikpat tālu, cik lukturis (piemēram 40cm). Pēc tam ar otru regulēšanas skrūvi ceļam luktura staru uz augšu līdz brīdim, kamēr stara kreisā-horizontālā puse attālinās no auto par apmēram 35-40metriem. Tad pieregulē kreiso lukturi pēc labā. Piebrauc auto perpendikulāri mājas sienai, sētai 5-10m attālumā. Otrs lukturis jāpieregulē tā, lai tuvās gaismas staru horizontālās daļas būtu vienādā augstumā, bet attālums starp staru „lauzuma” vietām būtu vienāds ar attālumu starp tuvās gaismas lukturu centriem. Pēc Volvo kluba ieteikumiem.

pirms 14 gadiem  

Guntars Jansons, pirms 14 gadiem :

paldies!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gita Bērziņa

+2252

 
Noziedo tos pāris latus un labāk aizbrauc uz kādu servisu, kur tiešām to izdarīs kārtīgi. Domāju, ne visiem ir taisns skats uz dzīvi, lai precīzi noregulētu tās lampas.

pirms 14 gadiem  

Edyyy, pirms 14 gadiem :

pedejo reizi kad servisa reguleju tad del to TA neizgaju , un visi kas brauca preti sledza taalos (wasntme) , pec tam pats pie garazas 1 min laika pareguleju uz leju un ir ok !! ;)

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Sandis Vanags

+261

 
piebrauc 50cm - 1m pie sienas,parasti kreisais lukturis rāda pareizi. nu tad noregulē labo lukturi vienādā augstumā ar kreiso

pirms 14 gadiem  

Guntars Jansons, pirms 14 gadiem :

Abi lukturi nomainiti no"srota"-tas neder,bet paldies!

Edyyy, pirms 14 gadiem :

sis labs - "parasti kreisais lukturis rāda pareizi" :D :D :D :D :D

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.