Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1713 skatījumi

KAs jāregulē Rīgai, lai iedarbinātu uz pusapgrieziena?

Auto un transports » Motocikli

Man, lai iedarbinātu Rīgu vajag mīties kā trakam, kas jāregulē, lai tā nebūtu?
Un man vajag arī jaunu "galvu", ja kādam ir, es nopirkšu...

Pirms 13 gadiem

Tā galva ir tā, kurā iespraužas svece...

Oskars Ašmanis, pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Māris Mucenieks

+1291

 
Aizdedzi jāregulē. Senos laikos daudzām Rīgām oriģinālo aizdedzi aizstājām ar traktora palaidējmotora (puskača) magneto, gāja lopā. Nomaini sveci un iztīri kontaktus aizdedzei. Kaut kāda gudrība tur bija, kā viņu pareizi pieregulēt, tā lai dzirksteli iedod tad, kad virzulis ir 2 mm no augšas, vairāk neatceros.

pirms 13 gadiem  

Valdis P., pirms 13 gadiem :

Pareizi, traktora magneto atrisinās mūžīgo 'Rīgas' problēmu- dzirksteli, nomainot, tā būs stabīla un intensīva, lasi: stipra, spējīga precīzi laikā aizdedzināt degmaisījumu. Seko Māra ieteikumiem. Pēc visa spriežot, aizdedzes moments par vēlu. Jā, motoriem D6, D8 ir paredzēts strādāt ar benzīnu A76. Vai tikai ar 95'to nav jāsēdina galva?

Valdis P., pirms 13 gadiem :

Vēl jau, skaties, vai ir laba kompresija(pretestība)- labs virzulis, gredzeni un lai 'nepūš' caur galvu(galvas blīve!), savādāk, ilgi mīsies;)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis

-10

 
orģinālajai mopeda aizdedzei arī nav ne vainas-vajag pareizi tik eksplautēt:)(lietot vaku ar blīvi,kārtīgu kondensatoru lai kontakti nedeg un čut cut iesmeret ar eļļu to voilaka gabaliņu ,kas tur gar izciļņa ripu pulejas)

pareizi atreguleta aizdedze un super iet-nekāda lieka trošņa salīdzinajuma ar to "puskaci".Vispār tas puskacis pēc konstrukcijas ir identisks orģinalajai mopja aizdedzei (magneto-jo ātrak griežas,jo lielaka šprikstele) un nav jau tik spīdoša uzparikte tas puskacis,vinš ilgi parāk neiet-kadu vasaru super noies,bet pec tam saks ņikoties un izjuks pa cisam..pasam magnetam tada biku pavaja konstrukcija-zobrats ar asi no magneta atdalas un sāk ļurbaties un baigais prieks -perc jaunu...
es iesaku orģinālo mopeda magneto(ja nav izļurbata mēnestiņa vieta uz kloķvārpstas,zem magneta) man patika-kompakta un uzticama.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.