Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1967 skatījumi

Policija apturēja, konfiscēja kvadraciklu, kvadraciklam nebija dokumentu.

Auto un transports » Motocikli

Lieta tāda, ka vakarā braucot no darba, lēni, mierīgā garā, netālu no darba mani apturēja policija, īsāk sakot uzreiz pienāca un pieprasīja kvadracikla dokumentus, kvadraciklam nozaudēti dokumentu (bija tikai pirkšanas dokumenti) + man nav atbilstošas kategorijas, policija uzreiz izsauca treileri ar ko tika transportēts uz maksas stāvlaukumu. Pēc soda nomaksas tika teikts, ka kvadraciklu atdos atpakaļ, nomaksājot sodu es devos uz stāvlaukumu, kur tiku šokēts, man teica ka jāuzrāda kvadracikla dokumenti, savādāk es nedabūšu atpakaļ, protams es atbildēju lai pa datoru apskatās šasija nr. (vai nav zagts utt.). Stāvlaukuma darbinieks apskatījas un viss bija kārtībā, bet atgriezt negribēja. (Kopējā summa par sodu + stāvlaukumu un treileri 423 LS sodu jau esmu samaksajis.) Lūdzu izpalīdziet, kā var izpirkt kvadraciklu.

Man vienkārši ļoti žēl kvadraciklu policijai dāvināt, stāvoklis bija ļoti labs un negribu lai viņš pūstu stāvlaukumā!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

No policijas skatu punkta viss ir pareizi, tu brauc ar nereģistrētu, nezināmas izcelsmes kvadraciklu pa koplietošanas ceļiem, bez atbilstošas kategorijas.Tas ka prasa stāvvietā dokumentus arī ir normāli, vispār kvadracikli obligāti ir jāreģistrē CSDD, tā kā tavs šoks ir nevietā.
Kopumā pamatīgs ieberziens, jameklē jurista palīdzība vai policijā jāmēģina noskaidrot ko var darīt lietas labā, jo atdot, nepārkāpjot likumdošanu tev nevar, arī piereģistrēt transportlīdzekli, bez pirkuma dokumentiem būs ļoti problemātiski.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
nu tak kur ir problēma? vaitad nav neviena pazīstamā kuram būtu atbilstošas kategorijas auto vadītāja apliecība? paķer kādu ar tādu apliecību aiz kapuces, iespraud viņam zobos kādu divdesmitnieku un viņš izņems Tavu qvadru laukā, ja tā problēma tik maza

pirms 11 gadiem  

Jānis Lūsēns, pirms 11 gadiem :

Problema ir tāda, ka stāvvietā prasa dokumentus kvadraciklam, bet man tādu nav, jo pirms kāda laika viņus nozaudēju! Man vajag palīdzību, lai izdomā, kā viņu dabūt laukā.

Jānis Lūsēns, pirms 11 gadiem :

Es atvainojos par kļūdu, kvadraciklam vispārīgi bija tikai pirkšanas dokumenti un tos es nozaudēju! Vēlreiz atvainojos!

Oto , pirms 11 gadiem :

Tātad tev nav nekādu dokumentu?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

džambulaija

+1611

 
Tad saki čau savam drapakam! Papīriem jābūt kārtībā, ja lien uz koplietošanas ceļiem.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Nez vai tur būs tik vienkārši. Principā ir tā, ka ir jàlasa, kas teikts līgumā. Kādi ir nosacījumi. Ja, motocikls, nav zagts un vari pierādīt, kur esi to iegādājies, tad problēmām nevajadzètu rasties. Šeit nav nozīmes vai ir kategorija, vai nav! Ja esi sodu samaksājis un ar dokumentiem viss ir labi! Transporta līdzeklis ir uz tava vārda- īsti nesapratu domu.... Policijai nav tiesību transportlīdzekli aizturēt, ja ar iegādes procesu viss ir kārtībā un netiek veikta izmeklēšana, kurā ir nepieciešams šo motociklu patirēt.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.