Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Edgars

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 675 skatījumi

Centralas atslegas problema. Audi A3 1.9TDI 1997.g.

Auto un transports » Drošība

Sveiki.

Sanakusi tada ķibele. Biju laukos un braucot pa bedrainu ceļu pārsitu lūpu, tieši pie interkūlera. Pectam atbraucot majas centrala atslega atteicas stradat. Atslegt var ar pulti, bet aizslegt nevar, ari ar iekšejo pogu nevar aizslegt, bet atslegt var. Sledzot ar atslegu vispar nestrada visas sledzenes iet uz riņķi. Vieigais ka aizslegt ir iekapt pa blakussedetaja durvim un aizspiest tapiņu ciet. Bet bagažneku aizslegt nevar. Audi A3 hečbeks 97.g meģinaju sinhronizet bet bez rezultatiem.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

SIA Raed Lock galvenais pamatnovirziens ir vairumtirdzniecība (tai skaitā celtniecības objekti, tirdzniecības tīkli) ar Abloy, ASSA ABLOY produkciju no tiešā ražotāja līdz gala patērētājam, līdz uzstādīšanai klienta objektos. Mūsu pārdevējiem ir profesionāla pieredze un zināšanas darbā ar objektu projektēšanu risinot dažādas sarežģītības pakāpes slēgšanas sistēmas (dzīvojamo ēku jaunbūvju, industriāliem, ofisu, veikalu u.t.t. objektiem). Projektējam daudzpakāpju slēgšanas sistēmas, kā arī durvju furnitūras projektu izstrādāšana pēc durvju tipa un pielietojamības prasībām. Tas ir: aizsardzības pakāpes, piekļuves kontroles sistēmas, ēku evakuācijas izejas, Master Key sistēmas, nestandarta risinājumi u.t.t., kā arī to profesionāla montāža, iestrādāšana nestandarta variantos un atslēgu izgatavošana.

https://raedlock.lv/

pirms 5 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

+162

 
paziņam bija līdzīga problēma, nomainīja centrālās atslēgas bloku, (tas atrodas aizmugurējā kreisajā pusē, tāda melna plastmasas kārba,pieiet vadi un šļūtene)un viss sāka darboties, šrotā maksāja 20 eiriki, tur pat arī pārbaudīja, tas viss darāms 5 minūšu laikā

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.