Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tā ir blakusteritorija. Tāpat kā piem. ātrās palīdzības stacija,VUGD depo pagalms un citas vietas,izbrauktuve/iebrauktuve kurās tiek aprīkotas ar luksoforiem satiksmes drošības nolūkos.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
No CSN "krustojums — vieta, kur krustojas, piekļaujas vai atzarojas ceļi vienā līmenī, kā arī vieta, kur ceļu satiksme organizēta ar 409.ceļa zīmi. Krustojums ir norobežots ar iedomātām līnijām, kas savieno brauktuves pretējo malu noapaļojuma sākumu. Šis termins neattiecas uz vietu, kur uz brauktuves izbrauc no blakusteritorijas (pagalma, stāvvietas, degvielas uzpildes stacijas, uzņēmuma u.tml.);"

Luksofors ir ierīce satiksmes regulēšanai, tā esamībai vai neesamībai nevajadzētu mainīt ceļa statusu...

pirms 9 gadiem  

Kristīne Polakova, pirms 9 gadiem :

Situācija tāda - ir divas joslas, pa kreisi ir veikala stāvlaukums ar luksoforu (blakusteritorija). No kuras joslas braukt taisni? Nekādas citas zīmes nav.

JanKa, pirms 9 gadiem :

Iespējams līdz galam nesaprotu, kāda te saistība ar krustojumu vai blakusteritoriju.
Apdzīvotā vietā, ja ir divas joslas taisni var braukt pa abām. Ja būtu trīs vai vairāk vienā, tad kreisajā malējā var iebraukt, lai nogrieztos pa kreisi vai apgrieztos braukšanai pretējā virzienā, vai ja parējās aizņemtas vai lai apstātos uz vienvirziena ielas...
Vai arī es līdz galam nesaprotu, kur slēpjas āķis. Punkts kartē vai vietas adrese vai shēma varētu palīdzēt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.