Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

bulciņa

+593

 
  • 2

    Atbildes

  • -2 balsis
  • 1297 skatījumi

dators - digitālais???

Datori un internets » Datortīkli

kapēc tā notiek????
kad es datorā pasēžu ilgāk( nu kadu 1h) un ja pēc tam es vēlos pielēkt digitālo nekas nesanoāk, respektīvi, kad es pieslādzu pie datora digitālo vinam automātiski vajadzētu uzmest virsu logu kur es varu tikt pie bildēm, bet tā nenotiek un ari pa "my computer" nekas nesanākjo kad es uzspiežu lai tviņš atveras tas uzmet tekstu "applikacion not found".
tā paat notiek ari ja meginu pieslēgt flešu vai adapteri, BET kad datoru tikai sāku lietot vis notiek kā tam jānotiek!!1 ceru ka sapratāt ko es uzrakstiju un varēsiet palidzēt!!!!

Pirms 14 gadiem

paldies tie kas man kaut ko ieteica darīt, bet viens cilvēciņš pa draugiem.lv visu paskaidroja kapēc tā notiek un vairs uz šo jautājumu varat neatbildētttt!!! PALDIES!!!!!

bulciņa, pirms 14 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Ja no jautājuma būtu kaut nedaudz skaidrības, ko tu tur dari un ko slēdz un kā, tad varētu mēģināt palīdzēt. Tagad uz katru tavu rakstīto teikumu ir divi jautājumi, viens no tiem - ko?

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Iesaku parinstelet kadu os draiveri vai vispar visu os
izskatas, ka proboblema nebus dzelžos

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.