Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 799 skatījumi

dell lādēšana čakarējās

Datori un internets » Datortīkli

Sveiki!
Ir problēma ar DELL portatīvā lādēšanu, sēžu pie pc un lādējās akumulātors , izņemu ārā vadu un ielieku atpakaļ, portiks vairs nelādē uzrāda plugged in not chargging, restartēju datoru un man uzmet:
The AC power adapter wattage and type cannot be determined.
The battery not charge.
The system will adjust the performance to match the power available/
Please connect a Dell 90 W AC adapter or greater for the best system performance.( lādētājs ir 100% orgiņālais un ar 90w)..
Tālāk izņemu bateriju no kompja un slēdzu iekša uzmet to pāšu: The AC power adapter wattage and type cannot be determined............

Lieku atpakaļ bateriju un lietoju bez lādētāja kamēr izlādējas līdz 0 un dators izslēdzas ārā, tālāk pielieku lādētāju un slēdzu iekša pa jaunu datoru un vairs nerāda to The AC power adapter wattage and type cannot be determined, windows ielādējas un bateriju lādēēe, atliek atvienot vadu un iespraust atpakaļ vairs nelādē.
Prblēma datorā vai lādētājā? Ko man darīt?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arnis Rūķis

+4068

 
Nes pa garantiju to lādētāju, tāds joks manīts jau 2 nedēļas lietotam lādētājam. Man gan gļuks nepazuda izlādējot līdz galam.
Maina bez klepošanas - tik visus dokuemntus vajag līdzi un pašu datoru arī.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Var nosvilt tad, kad + un - iet uz īso, tad jau tev butu jadzird kā sprakst. Launākais vinš var vairs nelādēt:)

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Problēma lēdētēja galā. Tev viņš plīst un ekrāns iet uz īso ar kādu no dzīslām tad kad ir īsais, tad arī Tev rāda to gļuku. Es lietoju otro DELL portatīvo. Abiem sabojājās lādējamā spraudnis, pirmajam portatīvajam nosvila šādi čakarējoties kaut kāds čips , mikroshēma uz plates kas atbild par lādēšanu, bez tā čipa baterija nelādējas, bet dators uz vada strādā.
Otro pc pirku apm pirms gada, kā sāka čakarēties uzreiz nesu uz garantiju, garantijā atšuva, nopirku argusā tādu pašu - pat labāku dell lādājamā galu, ja nemaldos pa 5 ls, un tagad dzīvoju laimīgs, jaunu lādējamo vari nepirkt, tā pat sabojasies.

pirms 10 gadiem  

KRISTIĀNS RUBENIS, pirms 10 gadiem :

Ja es tagad lietošu portatīvo ar šito sabojāto lādētāju, pastāv iespēja ka portiks var nosvilt, kkāda detaļa sabojāties?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.