Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1808 skatījumi

Gribu uztaisīt maksimāli klusu datoru, kas nepieciešams???

Datori un internets » Dzelži

Zinu, ka galvenais trokšņa iemesls barošanas bloks. Esmu dzirdējis, ka ir bloki ar radiatoru. Vai ir kāda pieredze, kādas izmaksas. Procim arī varētu uzlikt kko klusāku. Kādi varianti?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Visu, ko pērc - ventilatorus, cietos diskus, barokļus, visam ir decibeli rakstīti. Jo mazākus decibelus vari atļauties, jo klusāks dators. Vēl var likt starp datora metāla daļām (hdd/korpuss, barošanas bloks/korpuss) kādu blīvu švammi, gumiju, tikai tad vajag savienot viņus elektriski ar zemējuma vadu, lai nesākas interesanti joki. Vēl pēc iespējas visu vajag bez kustīgām daļām, mazāk propellerus, aizstāt tos ar pasīvajiem kūleriem, tikai lai siltumspēja pietiekoša. Ja tā nopietni tam pievērsīsies, tava datora cena ātri dubultosies.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ūdens dzesis.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

. ..

-909

 
Nepļūtat lohi! Cilvēks prasija atbildi nevis jūsu debīlismus.
Vajag mātesplati ar tādu BIOSu kurā ir normāls power management. tad arī Ventilators negriezīs uz pilnu ja procis nekarsīs. Jāieliek ir papildus ventilators priekšā, aukstā gaisa ievilkšanai un aizmugurē arī iespējams. tad BIOSā jāsakonfigurē. Un ja ventilators negriezīsies uz pilnu tad arītik ātri nenodils un nesāks tarkšķēt. Protams putekļi jātīra laicīgi nevis tad kad ir pa vēlu.
Neredzot to kas tev ir - nevar pateikt ko tev vajag.

pirms 14 gadiem  

Agris Akulovs, pirms 14 gadiem :

Pareizi+

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Arvis Lācis

+605

 
Domāju, ka visklusākais iznāktu jaudīgs portatīvais dators... Nujā, tā nav gluži atbilde uz jautājumu, taču izmaksu ziņā viss ir aptuveni tāpat.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.