Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1497 skatījumi

Kāpēc DVD diskdzinis neredz diskus, kad datora lokalizācija uzstādīta - "krievu (Krievija)" ????

Datori un internets » Dzelži

Kad instalēju kādu spēli no, piemēram, veikalā pirkta CD, kas visbiežāk ir krievu valodā, tad dators neatpazīst krievu burtus, vai arī spēle vispār neinstalējas vai neiet. Tāpēc uzlieku datora lokalizāciju - krievu(Krievija). Tad vis būtu kārtībā, bet datora CD diskdzinis neredz nevienu CD vai DVD kamēr uzstādīts Krievijas reģions. Dators neuzrāda ievietoto disku, vai atbild: "ievietojiet disku" un izstumj diskdziņa lādi.
Datorā ir latviskots "Windows 7 Ultimate". Ar latviskotu "Windows 7 Home Premium" tādu problēmu nebija.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Problēma ir tāda, ka diska lokalizācija ir veikta neprofesionāli. Tiek lietots fonts, un netiek norādīts tieši kāds. Tad uz datora "nenorādītas" valodas/fontu grupas gadījumā jāsakrīt datora izvēlētajai fontu grupai, piemēram kirilica. Nevajag pirkt tādus zemas kvalitātes diskus, kas tulkoti neizmantojot UTF.
Cik saprotu, tad tev uz datora viss ir izdarīts pareizi, bet vienalga nedarbojas. Varbūt vari izvēlēties "citu" krievu valodu, kā noklusēto.

pirms 14 gadiem  

Sitīnia Stnemuz, pirms 14 gadiem :

Es mainu datora lokalizāciju, lai varētu spēlēt spēles krievu valodā, bet diskdzinis tad neredz nevienu disku, arī audio diskus un tukšos(R vai RW) diskus.
Vai problēma nevarētu būt tieši ar paša diskdziņa draiveri ?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.