Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

........

+74

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1963 skatījumi

Kas sanāks izdevīgāk-labot datoru vai pirkt jaunu?

Datori un internets » Dzelži

Tātad, man krustmāte piedāvā atdot savu veco portatīvo(nopirka pati jaunu) ASUS X53s-2 gadus lietots-, kurš man pašai būtu jāaiznes uz remontu un jāsalabo. Dators bieži skaļi rūcot,restartējoties,cik nu saprotu,noteikti ir problēmas ar ventilatoru. vēl krustmāte ir pacentusies un nolauzusi to visu daļu,kur liek diskus iekšā(nezinu to pareizo nosaukumu :D ). Kas sanāk izdevīgāk-salabot to datoru,ko viņa grib man dot vai nopirkt jaunu? Cik vispār varētu izmaksāt vecā remonts?

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
lētāk gan jau ka būs salabot veco, kaut gan kamēr nav precīzi zināma restartēšanās vaina, neko pateikt nevar. Diskiekārta man liekas ap 20 ls maksā... Pie reizes ieteiktu veikt pilnu apkopi un arī pārinstalēt windows... Iespējams arī baterija jānomaina, jo vecā drošvien galīgi iznīkusi un tur labi ja 30 minūtes. bet vai tas būs izdevīgāk - nezinu, jo datori noveco strauji un šobrīd jau var nopirkt daudz jaudīgākus aparātus. jautājums tik kādiem nolūkiem Tev vajag to datoru.
Es Tavā vietā ņemtu ciet to veco (ja jau dod par velti!) un aiznestu uz kādu darbnīcu vai uz darbu pie datoriķiem (sanāks lētāk), lai novērtē un pasaka cik maksās remonts. Tad ari varēsi izlemt ko darīt tālāk...

pirms 14 gadiem  

........, pirms 14 gadiem :

Nu būtībā plānots viņu lietot augstskolā, tātad, mācībām, internetam un filmām,laiku pa laikam vēl kaut kam,jo aizstās manu stacionāro pc

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

tad tik dari kā rakstiju... Jaunu tām lietām tiešām var arī nepirkt. ;)

........, pirms 14 gadiem :

Paldies par padomu :)

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

madara lapiņa

+3066

 
Iesaku pirkt jaunu, jo salabosi to veco (būs naudas summas palielas, īpaši ja runa par ventilatoru un diskdzini), un nekur nav teikts cik ilgi tas dators strādās vai neparādīsies jaunas kaites. Nopirksi jaunu - būs garantija, un Tu zināsi kas ar to datoru ir darīts, varbūt Tava krustmāte viņu ir vannā mērcējusi (piemērs)..
/mani vecāki tikai lieki naudu izmeta labojot veco, visu laiku tam klibiķim kaut kas jauns notiek, pff..es nopirku jaunu un jau esmu ietaupījusi vairāk kā vecāki labojot veco + man nav nekādu problēmu - dators strādā kā es vēlos, kad es vēlos un kur es vēlos/, turklāt zinu visu, kas ar viņu notiek un ir noticis, esmu kā mamma pc. (giggle)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mūsu ģimenē labo klēpju datoru trīs reizes pēc kārtas ar vienu un to pašu vainu.Iedod garantiju uz 3 mēnešiem un pēc 3 mēnešiem, kad garantija beigusies, labojam un maksākjam pa jaunam. Pašlaikam stingri aizdomājamies, vai tas vajadzīgs.

pirms 14 gadiem  

Andis, pirms 14 gadiem :

Tas neliek aizdomāties, ka Jūs tiekat mānīti? Tas nav normāli .. esmu arī vairākus dīvainus stāstus no klientiem dzirdējis, ka nopērkot veikalā jaunu tas gada laikā ir nācies 8 reizes nest atpakaļ dēļ kārtējās iekārtas defektu :)

Es pats esmu par to, ka datorus daudz izdevīgāk ir salabot (protams nevajag labot "krutajos" servisos) nevis pirkt jaunu.

500

Labākā atbilde
  • -7

    balsis

Sandis B.

-720

 
Daži varianti, http://fawgame.com/?rf=496e74656c vēl var pameklēt googlee vai yahoo.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.