Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Remo

+47

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1220 skatījumi

VHS --> PC

Datori un internets » Dzelži

Vai vispār kaut kur var dabūt karti priekš PC, lai varētu pieslēgt VHS magnetofona zemfrekvences (video) vai kompozītā videosignāla (Y,Pb,Pr) izeju. No TV kartēm jēga maza, augstfrekvences signālam nav vajadzīgās kvalitātes.

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Par kādām frekvencēm tu runā? Un kā vēl var ar TV kartēm to izdarīt. Varbūt tu kaut kādas nepareizās USB kartes domāji, bez ieejām. Lielam vairumam TV karšu ir parastā video ieeja, svideo, labākajām arī komposite. Nu ja tev tāda kvalitāte neapmierina, tad kādu VHS tu lieto, jo parastajam kvalitāte ir krietni zemāka, nekā tie savienojumi nodrošina.

pirms 14 gadiem  

Remo, pirms 14 gadiem :

VHS ir ar 6 gavu HI-FI Stereo. Problēmas ir ar TV kartēm. Patlaban mūsu tirgū ir patrāpījušās, kuras pamatā orientētas antenas pieslēgšanai, tā arī ir tā augstfrekvence, bet pārējās ieejas ir diezgan nestabilas. Labāku rezultātu dodot kartes, kurām nav antenas uztveršanas funkcijas, taču tās esot diezgan liels deficīts. Tāda karte derētu ne tikai parastam VHS, bet arī telekomunistu iTV dekodera pievienošanai, jo šim dekoderam USB porti paredzēti citam mērķim, nevis ierakstam flash diskā.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Skan dīvaini, ka kartes bez antenas ieejas būtu labākas. Ja tev interesē, kuras ir labākas, tad skaties, kas pa čipsetu iekšā sēž, nevis kaut kādu dīvainu bez loģikas izdomājumu, ko teica viens spečuks, kas pazīst vienu, kam ir TV karte. Un nestabilas nav ieejas, bet software, kuru lieto. Vai nu draiveri, kurus var pamainīt, bet diezin dos labāku rezultātu, vai visdrīzākais TV programma, kas lieto/nelieto kompresētus datus (mpeg, H264 utt) no kartes.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Audio vari pieslēgt un datorā ievadīt atsevišķi, ja nu tiešām tev ir aparāts un arī filma ar HI-FI 6 galvām - caur skaņas karti. Pēcāk jāapvieno ar video, jāsinhronizē.

Remo, pirms 14 gadiem :

Uff. Tiku tomēr pie normālas TV kartes gan kvalitātes ziņā, gan cenas. Piedevām vēl uz PCI express slota, nevis uz parastā PCI. Atšķirība vispār liela, nenotiek nekādas bremzēšanas uz datora un signāla ieraksts bez problēmām.
Un VHS aparāts ar 6 galvam tiešām ir, PHILIPS agregāts, kas apvienots ar DVD atskaņotāju vienā kastē. Kad pirku, pats nenoticēju pat cenas ziņā (nepilni Ls 100). Šāda VHS spēļmantiņa ir reti atrodama un nav nemaz tik lēta.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.