Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Aija Dobroviča

+15270

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1879 skatījumi

Flash atmiņa

Datori un internets » Dzelži

Sveiki!
Man tāda lieta, nopirku flashku (caur e-bay), bet ir problēma. Pirmos failus lādēju iekšā viss bija oki,bet tagad ir tā, ka mapīti man ļauj iztaisīt, lādēju mapē iekšā failus, viss kopējas kā nākas, parāda, ka fails ir ielādēts, bet kad flashku pievienoju datoram atkārtoti, tad mape ir tukša un cauri :( Kas par vainu?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tā gad;ās ar lētajām Ķīniešu flaškām, uzrāda 8 gb bet reāli 4gb , mikroshēma cauršuj datus un tirgo dārgāk, formatēšana nelīdzēs. Jāturās pie brenda atmiņām un ne ebay pirktās, izmaksā lētāk!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ePakalpojumi

+132

 
Man tā bija, kad noņem Flash nost no datora to pareizi neatvienojot - pie pulkstenīša uzpiežot remove.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Droši vien jau esi "iepirkusies" - lētajiem viltojumiem reālais apjoms var būt daudz mazāks par uzrādīto.

pirms 13 gadiem  

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Ar apjomu viss ir kārtībā, pie formatēšanas uzrādās pareizais apjoms, bet tas fails vienkārši pazūd. Kad beidzas ielāde, tad tas fails tur ir, bet kad izņemu flashku no kompja un ielieku atkal, tad tas fails vairs nav.

Āris Seisums, pirms 13 gadiem :

Aizdomas, ka tomēr beigta. Bez sprieguma netur informāciju. Nākamreiz lētas lietas nepērc e-bay, jo tās tepat var nopirkt ar 2 gadu garantiju.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Gadās jau, ka flaši sabojājas, bet pilnai drošībai, ka nav tev iesmērēts flašs, kam izmēri uzrādās lielāki, nekā reāli, vajag vēl nedaudz info:
Tas fails tur ir, jo redzās failu pārlūkā, vai to failu arī var nolasīt no turienes? Mazi faili var arī būt vēl kešā (hardwariskā, vai softiskā) un nenolasīties no paša flaša. Iesaku kādu lielāku failu ielādēt (filmu utt.). Un tad vēl var (Start-->Run-->cmd-->e:) pārbaudīt ar: chkdsk /r

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Tas nav smailijs :)

Aija Dobroviča, pirms 13 gadiem :

Par filmām jau arī runāju. Ieliku filmu ar apjomu vairāk kā 2 Gb, bet beigās filams nav. :( Laikam jau esmu ieķēpājusies, neko darīt.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.