Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Nauris Zeme

+15

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1416 skatījumi

portativajam datoram gribu palielinaat operatiivo atminju,

Datori un internets » Dzelži

ir iekshaa ddr3, bet interneta veikalaa skatos ka vinji ir dazhaadi un dazhaadi izmeeru un cenaas ir milziigas atshkjiriibas. kaa izveeleeties?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kaspars Ermanis

+1992

 
Ja Tev jau iekshaa staav vins 2GB atminjas modulis un veelies pievienot veelvienu ar 2GB tad visieteicamaakais un ideaali buutu atrast identisku modeli no taapasha razjotaaja Taatad ja pienjemsim ka Tev iekshaa staav X razjotaaja 2GB rams ar Y MHz tad Jaaizvelas tieshi taadupashu ja pieejams un nevajadzeetu skaitiit taas kapekas ko piemeeram citarazjotaaja liidziiga plate maksaa mazaak vai taapasha razjotaaja plati tikai ar citiem MHz

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andis

+11264

 
Portatīviem datoriem DDR3 atmiņas nav dažādu izmēru :) .. palabošu Kasparu - nevjag būt identiskām atmiņām, lai tās strādātu dual channel.

2 GB DDR3 atmiņa priekš tava lapša - http://www.dateks.lv/a/100/11110002/cenas/95/42217_kingston_sodimm_2gb_ddr3_1333mhz_cl9_single_stick.php

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Valdis Līcis

+879

 
Nosakuma pārbaudi cik lielu ram'u tavs portatīvais ņem pretī. Ja Tev jau iekshaa staav vins 2GB atminjas modulis un veelies pievienot veelvienu ar 2GB tad visieteicamaakais un ideaali buutu atrast identisku modeli no taapasha razjotaaja Taatad ja pienjemsim ka Tev iekshaa staav X razjotaaja 2GB rams ar Y MHz tad Jaaizvelas tieshi taadupashu ja pieejams un nevajadzeetu skaitiit taas kapekas ko piemeeram citarazjotaaja liidziiga plate maksaa mazaak vai taapasha razjotaaja plati tikai ar citiem MHz. Portatīviem datoriem DDR3 atmiņas nav dažādu izmēru :)...

Vot ideāls kompilējums no visām atbildēm :)

Savukārt ja gribi informētāku atbildi, tad vislabākais ko vari darīt ir ievietot jautājumā sava datora aprakstu (modeli, firmu, procesoru, patreizējo atmiņu un tās datus) un tev varēs piemeklēt zinošāki cilvēki tieši tev neipeciešamo preci un iespējams labāko cenu kā arī labāko veikalu... ;) Good luck!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Verners

+4547

 
Nosakuma pārbaudi cik lielu ram'u tavs portatīvais ņem pretī. Tad neta pasties kādu ramu gribi.(Galvenais skaties lai ram'am butu tik daudz atmiņas cik max. tavs port. Pavelk) UN kaut vai google ieraksti Ram portativajam datoram) KAut vai shaja veici http://www.item.lv/index.php?l=1&c=234&/Datortehnika/Operat%C4%ABv%C4%81-atmi%C5%86a-RAM/RAM-Portat%C4%ABvajiem-datoriem/ ◄ Nzinu vai tas ir labs veikals(uz atro samekleju) :P
Cerams kaut ko saproti ko es te samudžināju :D

pirms 13 gadiem  

Nauris Zeme, pirms 13 gadiem :

ir iekshaa 1x2gb atljauj veel baazt iekshaa 1x2gb.
mani uztrauc ka bildiitees tie rami, internetveikalos ir dazhaada izmeera (gan platuma un augstuma)
vai var njemt jebkuru 2gb ram???

Verners, pirms 13 gadiem :

Bildes fotografe no visadiem lenkiem, Tuvak talak, taka vairak japievers uzmanibu ram'a aprakstam un tur jastas izmeri. Vai ari.
Tu varetu aizsutit emailu ta interneta veikala personalam(kura tu uzrakstitu sava port. marku un modeli) un paprasit vai tiesi tas ram's ies ieksha.
P.S Neaimirsti lai ramam herci sakrit ;) Vislabak butu ja tu zinatu kads ram's jau tev ir ieksha un tu varetu nopirkt tadu pasu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.