Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1672 skatījumi

Kapēc restartējas dators ??

Datori un internets » Dzelži

Vēlētos uzzināt kapēc man restartējas dators lieta tāda:

Es sāku spēlēt spēli ar nosaukumu Warcraft 3 Frozen Throne kura aizņem pavisam nedaudz 1gb un prasības vispār ir minimālas.
Pašam manam pc ir :
2gb of ram.
Atmiņa 450gb
Intel(R) Core(TM) 2dui CPU e4500 @ 2.20GHz Microsoft Windows XP nu apmēram tā.

Ejot tajā spēlē sāku viņu spēlēt un pēc neilga laika aptuveni 20-30 min restartējas dators un uz 1sek paradas zils ekrāns un tad uzreiz restartējas dators. Piemeram World Of Warcraft(WOW) Kuram ir daudz lielākas prasības un viņš aizņem 16gb pilnībi ne raustās ne dators restartējas nekā tāda..

Vienīgā spēlē Warcraft 3 no kuras restartējas dators.

Lūdzu pastāstiet vairāk kādēl tā ir ?? Vai varētu tā but mana vaina datoram? Vai arī Spēlei kādi faili ir bojāti vai kā..

Un ja ir iespējams to labot, tad lūdzu pastāstiet..

Paldies jau iepriekš..!!

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Artūrs Eniņš

+520

 
tas,ka nevari izlasīt "zilo ekrānu" ir no windows uzstādījumiem atkarīgs-kā pats esi uzlicis vai kā ir pēc noklusējuma,tā arī būs...Tev ir uzlikts,ka pie sistēmas "sabrukuma"uzreiz restart-vajag uzlikt,ka "zilais ekrāns"paliek,kamēr pats neizlemsi,ko darīt...+ja negribi tā,tad var arī uzlikt,lai ieraksta mazajā atmiņas dampā-tā kā varianti ir...
ja par pirmo varinatu,tad:
ar labo uz My Computer/Settings-tur spied uz Papildus-un tālāk izvēlies trešo Parametru no augšas,kur noņem ķeksi no automātiskā restarta...ja gribi ar otro varinatu-tad tur pat zemāk vari uzlikt,ka ierkastīs "mazajā dampā (64 KB)"(nezinu,kā latviešu windows'ā tas ir nosaukts)..

+cik palasīju,tad citiem ir problēma ar audio kartes draiveriem...piem.viens raksta,ka viņam lec ārā "zilais"ar šādu kļūdu:

[technical information stop: 0x000000D (0x80FFFFF.0X00000002,0X000000000,0XF674 6892)
CMAUDIO SYS

bet sākumā izdari,ko augstāk rakstīju-izlasīsi,kas par vainu un tad ja netiec galā,tad raksti.
bios gan nebūs v

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Tā nu ir viena no lielākajām mistikām Windows OS. Tikai ar izslēgšanas metodi var nonākt pie salabošanas un ejošas spēles. Vai vismaz vainas identificēšanas. Sāc ar to, ka uzliec jaunākos draiverus visus , DirectX no jauna. Tad pārinstalē spēli, ar atinstalēšanu, trīs restartēšanām utt. Ja vari noķert to zilo ekrānu, tad kas tur rakstīts kopā ar spēles nosaukumu iemet gūglē. Ja vēl neiet, svaigu Windows tikko ieinstalētu, apdraiverotu un tad liec spēli iekšā. Pie reizes pārbaudi, vai kādos forumos nav tāda problēma dēļ BIOSa bugiem. Ja nav, tad nevajag BIOSu flašot, ja ir, kas gan maza iespēja, tikai tad var BIOSu flašot. Bet tas ir pasākums, kas var tavu datoru novest pie komas, kad tas vairs nav darbināms, kamēr nav BIOSs darbnīcā piepumpēts no jauna caur speciālu shēmu. Ja tev dual BIOS, tad risks ir krietni mazāks.

pirms 13 gadiem  

Sandijs Cielavs, pirms 13 gadiem :

Domā saliekot draiverus no jauna un ieliekot DirectX tie būtu pievainas ?? To ekrānu pilnīgi nevaru noķert jo ja godīgi tur pat 1sekunde nav tur ir tā klikšķis un viss prosta nomirgo vins tāpat kā elektrība pat ātrāk knapi krāsu var saskatīt.. ;)

Es pamēģināšu spēli pārinstalēt.. ;)

Bet iesaka vēl kāds ko..

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Kā jau teicu, mistika. Bet varēt var. Tāpat instalēšana, atinstalēšana (arī citu programmu) var sabojāt kaut ko Windowsā, kas vajadzīgs tavai spēlei.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.