Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1103 skatījumi

Vai var uz viena datora uzlikt 2 procesorus???

Datori un internets » Dzelži

Neko no dzelžiem nesaprotu, tāpēc jautāju, vai uz viena datora var uzlikt divus procesorus???
Un vai tas ietekmēs GHz lielumu?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Jā, ir pamatplates kurās atbalsta vairākus fiziskos procesorus. Bet šādām platēm ir specifiski pielietojumi - ne tev, ne man tāda sistēma nav vajadzīga un nepieciešamie ieguldījumi pārsniegs ieguvumu, jo īpaši tādēļ, ka ir pieejami vairākodolu procesori, kas vairāku procesoru ieguvumu apvieno vienā fiziskā ierīcē, pat vēl vairāk, tagad ir tādi, kas atkarībā no progammatūras vajadzībām maina kodolu skaitu.
Savukārt GHz(Hz) kā procesora vienīgais un galvenais veikstspējas rādītājs savu nozīmi zaudēja ap tavu piedzimšanas laiku. Šodien, lai atrastu piemērotāku CPU vajag diezgan cītīgi pētīt aprakstus un testus, piemēram, AMD Athlon II X2 260 un Intel Core i7-970, abi nosacīti ir 3.2GHz bet ar to arī visa līdzība beidzas.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

Janka, šitam fruktam vari TO nestāstīt. Tāpat nav nojēgas. Ja vienā reizē tēlo spečuku, vēlāk tai pašā tēmā atzīst, ka ir diletants, nu, tad secinājumi paši prasās. OK, ja cilvēciņš patiešām INTERESĒTOS par datoru neredzamo pusi (tas, kas ieslēgts korpusā), TĀDA tipa jautājumus NEKAD neuzdotu. Kārtējais "elements", un tikai.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Normunds Rikards

+1430

 
Jā var uzlikt! Dabū mātesplati ar 2 procesoru atbalstu un saliec virsu 2 procesorus. Matesplate ar 2 procesoriem būs jaudigāka kā Core 2 Duo vai Dual core. Jo tev jau būs 2 reāli procesori.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.