Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1249 skatījumi

Sveiki, gribēju pajautāt tādu lietu, interesē kāda ir normāla video kartes temperatūra?

Datori un internets » Dzelži

šobrīd taa temperatūra ir ap 70 graadiem peec C, šķiet ka ir problēmas ar tās ventilatoru, knapi griežas, kas varētu būt par problēmu, izdevīgāk būtu nest labot vai tomēr pirkt jaunu?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
70 grādi ir normāla elektronikas komponentu temperatūra, it sevišķi vasarā. Virs 90 gan parasti nav ieteicams turēt. Daudz elektronikas iztur pat līdz 150 grādiem, tas gan neattiecas uz procesoriem.

Bet ventilatoram gluži knapi nebūtu jāgriežas, vai nu to bremzē putekļi, vai tas vienkārši lēnā režīmā darbojas - tad viss ir normāli. Nu ja tev datoru salicis cilvēks ar abām kreisajām rokām, tad jau var gadīties ka nepareizs kūleris uzlikts, bet tur ir jābūt stipri mākslinieciskam talantam. Ja kaut kas būtu sabojājies, tad vai nu vispār negrieztos, vai grieztos tā kā vajag.

pirms 13 gadiem  

Ainārs Kelpšs, pirms 13 gadiem :

shkjiet ka nosvila tomeer :)) ventilators bija apstaajies pavisam, vismaz monitors man tagad uzraada ka nav signaala ar video karti, kaut gan visi vadi ir savaas vietaas, tad atliek jautaajums, es varu vispaar meeginaat vest labot to savu video karti vai tam nav iisti jeegas?

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Nosvilušu videokarti nav vērts remontēt. Ja vēl būtu kāds barošanas kondensators beigts, tad jā, bet karstuma dūriens, tad nē. Lētāk ir nopirkt jaunu karti,pat labāku un uzskatīt ka esu apgreidojis datoru. Nosvilšanas iemesls var gadīties arī cita elektroniska komponenta, kurš padeva strāvu uz kūleri, nosvilšana. Klāt neesot jau grūti pateikt. Bet remontēt tur tiešām nav vērts.Bet pirms pērc jaunu,parādi kādā datorservisā,lai pasaka, cik izmaksātu remonts. Var jau gadīties kaut kas cits noticis.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

līdz 80 grādiem var spēlēt ja raustās tā spēle vienalga jaatdzesē videokarte, ja protams negribi sasvilināt videokarti.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.