Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

MārisA

+535

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1470 skatījumi

Kapec portativajam datoram vairakas reizes pec kartes nodeg stravas adapteris jeb lādētājs?

Datori un internets » Dzelži

Man ir Dell Inspirion 14Z portativais dators. Nepagaja ne ne menesis ka nodega stravas adapteris, iegadajos vel vienu un un pec kadiem diviem menesiem atkal nodega!!! Sakotneji domaju ka majas ir nevienmeriga stravas padeve, bet sis otrs adapteris nodega pa visam cita vieta. Vai kads ir saskaries ar sadu problemu?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Andris Petersons

+2603

 
Pirmkārt zemes vads nekādi neiespaido kāda aparāta darbību tas domāts drošībai (lai nedabon pa pirkstiem no bojātas tehnikas) un adapterim nav zemējuma pieslēguma. Visticamāk gadijās divi brāķi pēc kārtas ,jo ja būtu kāda cita vaina tas notiktu ātrāk. Vēl ir tāds moments,ka adapteris vispirms jaizrauj no el.tīkla un tad no datora,jo dažiem modeļiem tas var radīt īslaīgu īssavienojumu ,kas var novest pie bojājumiem.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nav brīnums, ka barošanas bloka jauda pārāk maza. Dators ēd vairāk, nekā bloks spēj dot, dzesēšana vārga tiem ir, pārkarst.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Gincs ;*

+140

 
Izmeri kas no rozetes nak ara.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Es ļoti reti izrauju no rozetes,ja vien kaut kur nebraucu,lai izmantotu datoru!Iespējams ka lādētāja jauda neatbilst vai baterija nav salāgota ar lādētāju.Trešais,ka kaut kur iet uz īso,kas varētu manuprāt būt visticamāk!Kā to pārbaudīt,jāiet pie elektriķa!

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Output : 19.5V 4.62A
Power : 90W

Tādiem jābūt lādētaja parametriem,varbūtība,ka gadās Ķīnas brāķis,bet divreiz!!!Iespējams,ka svarīgs ir arī zemes vads.Māsai vismaz veļas mašīna nosvila,jo tas nebija pievienots,galvenais pirkta jauna pa lielu naudu(Miele).Vismaz tā elektriķis,montieris teica kurš remontējis,cik taisnība viņam,nezinu!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.