Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1426 skatījumi

Cik varētu maksāt laptopa HP Pavilion DV6420 mātesplate???

Datori un internets » Dzelži

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 

pirms 12 gadiem  

Edgars A., pirms 12 gadiem :

Zinot to, cik maksā portatīvo datoru sistēmplates, man gauži negribās ticēt, ka tie ir tikai ~7ls. Es vairāk ticētu šādam sludinājumam, ja cena svārstītos ap ~50 latiem, tā kā plate ir "refurbished" statusā. Un vispār šie HP 6000 sērijas Pavilioni man pēdējā laikā sāk akūti krist uz nerviem, itsevišķi ar to, ka ~75% klājās nost sistēmplates (gpu čipu ieskaitot). Esmu ievērojis, ka problēmas ar šo sēriju bija jau arī gadus 3-4 atpakaļ, bet nu pašlaik ir izteikti.

Edgars A., pirms 12 gadiem :

P.s. Tie, kam vēl ir ejoši šīs sērijas HP portatīvie, neslinkojiet un tīriet putekļus no radiatora restēm, kas nāk pie ventilatora. Tipiskākais šo modeļu nosprāgšanas iemesls ir ar putekļiem aizaugušas radiatora restes, kas bloķē gaisa plūsmu, tādējādi apgrūtinot procesora un video kartes čipa dzesēšanu. Slinkosiet - GPU čips pārkarsīs, nokausies, tad varēsiet rakstīt līdzīgus jautājumus, kā šis.

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

''šis'' arī regulāri tīrīja putekļus no ventilatora(ar putekļusūcēju) apm.reizi mēnesī,acīmredzot nepietiekami...jo putekļu bija sakrājies tik daudz,ka radās pārkaršana un rezultāts tālu nebija jāmeklē...

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

P.S. Par cik manam datoram jau viss ir noticis,varbūt Edgars var dot man kādu padomu(kā nespeciālistam),ko darīt tālāk? Kad pirms 4.5 gadiem datoru iegādājos,man par šadu sērijveida problēmu nebija ne jausmas.
Biju aiznesis aparātu pie meistara,šis atteica,ka šeit LV iegādāties atbilstošās ķeskas ir absolūti nerentabli,tad jau labāk piemest kādu strēķi un nopirkt jaunu.
Piedāvāja pasūtīt mātesplati caur ebay,karoče viss kopā(plate,atsūtīšana,muita un uzstādīšana) izgriezīsies ne vairāk ne mazāk

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

kā 100 Ls.
Iespējams,ka man paša spēkiem izdosies sameklēt lētāku variantu,iespējams,ka nē.
Gribētos jau kompi atdzīvināt,jo cietajā diskā palicis šis tas svarīgs.

Edgars A., pirms 12 gadiem :

Ja tas ir vienīgais iemesls, kāpēc gribi atdzīvināt - vari arī necensties. Arī 2.5" cietos diskus var pieslēgt pie jebkura stacionārā datora (vecākiem diskiem ar ide slēgumu, gan būs vajadzīga pāreja) un izkopēt informāciju uz fleškas, diskiem, vai otra cietā diska. Ir arī pieejami speciāli ārējie spraudņi (dokstacijas), korpusi, ieliktņi šādiem variantiem, taču servisā, tas vispār meistariem problēmas nesagādā. Ko iesaku darīt, pateikšu nākošajā komentārā.

Edgars A., pirms 12 gadiem :

Tā kā no ebay sūtītām precēm garantija jau reālajā variantā pati par sevi, ja arī ir, tad maz ko izsaka, kā arī tur nav 100% garantijas, ka atsūtītā plate kalpos ilgi, tad iesaku nospļauties, izkopēt datus, un mēģināt nogrūst šo beigto kompi sludinājumos kādam uzpircējam, cenās ap 50, 70 latiem. Pēc tam - nopērc jaunu portatīvo, tikai ne HP. Tagadējās HP sērijas no citiem meistariem, esmu dzirdējis, ka esot mēsli un arī pašam ar 1 jauno lapsi ir bijušas problēmas (videokarte).

Edgars A., pirms 12 gadiem :

No subjektīvā viedokļa, ieteiktu ņemt DELL, vai Acer ražojumus. Dažām Acer laptopu sērijām ir tendence karst, bet salīdzinoši stipri retāk ir nācies redzēt tos nosprāgušus, turklāt daudziem no tiem ir ļoti viegla piekļuve radiatoram (jānoskrūvē viens vāks, kas ir uz ~5 skrūvēm). DELL kompji personīgi ir mans favorīts - pats uz tāda strādāju un arī maz ir nākuši uz remontiem.

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Paldies par konsultāciju...mazliet vairāk atausa gaisma. Varbūt vari ieteikt kādus konkrētus modeļus...nu no abiem iepriekšminētajiem,jo kā jau minēju,pārākais ''spečuks'' neesmu.
Man dators nepieciešams ikdienas vajadzībām,labs,jaudīgs un uzticams,kas ar pareizu ekspluatāciju varētu nokalpot labu laiciņu,bez nevajadzīgiem stresiem.
Protams arī par puslīdz saprātīgu cenu.

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

P.S. Ja iespējams,atsūti arī linkus vai info par šo modeļu tehniskajiem parametriem.

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Ar saprātīgu cenu es domāju - ap 300 Ls.

Edgars A., pirms 12 gadiem :

Paldies par atgādinājumu. Kāds no šiem diviem šķiet varētu pilnībā derēt Tavām ikdienas vajadzībām, un arī kādai pajaunākai spēlei, bet ja domā ņemties ar video apstrādi, tad gan jāskatās trīs plauktus augstāk:

http://m79.lv/lenovo-nb-g570-96ah-pmd-b960-152500gb-dos-59-316483-59-316483_101674.html http://m79.lv/dell-inspiron-q15r-n5110-15-6-hd-wled-glare-core-i3-2330m-2-20-271955131_97261.html

Edgars A., pirms 12 gadiem :

Modeļus izvēlējos pēc saviem ieskatiem. Lai gan vizuāli un tehniski es ielīst tajos iekšā nevaru, taču, ieteiktu pievērst uzmanību tam, cik viegli ir piekļūt ventilatora radiatoram, lai to izmēstu no putekļiem, kā arī tam, kāda ražojuma cietais disks atrodas portatīvajā (viena no biežāk brūkošajām detaļām). Vienīgais, kam uzticos ir WD ražojuma cietie diski, jo pārējos ir daudz gadījies redzēt nosprāgušus.

unknown (Google), pirms 12 gadiem :

Paldies par info!

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kalashnikov

+1440

 

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.