Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 479 skatījumi

Vajadzīga palīdzība no Android lietotājiem, sakarā ar ielogošanās problēmām Google play store.

Datori un internets » Dzelži

Stāsts nu ir diezgan vienkāršs, planšete ONDA vairs negrib pieļaut piekļūšanu,respektīvi, ielogošanos vai jaunu profilu veidošanu Play store, un pats interesantākais arī caur browser neiet arī Google.com (Google.lv iet bez problēmām) Un izmet šādu tekstu:
Can't establish a reliable connection to the server.

This could be a temporary problem or your Android device may not be provisioned for data services. If it continues, call Customer Care.

Pirms kāda laika viss gāja bez problēmām. Kad mēģināja iekļūt Play store uzmeta Error saistītu ar nestabilu interneta connection, kaut ko tamlīdzīgu. Izmēģināju vis kaut ko- Sāku ar play store datu iztīrīšanu (Clear cache), vienkārši izlogojos ārā( pēc kā rādās augstāk esošais paziņojums), play stores atjaunināšanu, un pats trakākais izmēģināju pārstartēt visu planšeti uz rūpnīcas iestatījumiem, bet tas nepalīdzēja.
Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Es arī tagad mokos ar šadu problēmu

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.