Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

gavdfgd

-80

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1193 skatījumi

Man ir problema ar DVD diskdzini, kpc vinš nelasa diskus. ievietoju speli vins neparada,bet dvd diskdzinis pats darbojas? kas varetu but?

Datori un internets » Dzelži

bet 3 stundu atpakal gaja dvd, tagad atkal neiet

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

ieliec reālu DVD disku, par kuru ir 100% garantija, ka viņš ir strādājošs un ja tad nekas nenotiek, varēsi vainot diskmašīnu... pārsvarā šādas piepešas problēmas rodas no nepareizi ierakstītiem diskiem, kurus bieži fien kāds pie rakstīšanas nav uzskatījis par vajadzīgu finalizēt...

pirms 10 gadiem  

apnicis šis muļķu portāls, pirms 10 gadiem :

vēl jau ir vesela čupa maximās nopirkto lētā gala matricu, ko pēc ierakstīšanas bieži vien nespēj nolasīt pat tā diskmašīna, ar kuru tika ierakstīts... īpaši vēl, ja rakstīšana datu diskam nav veikta ar minimālo ātrumu...

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Elvijs Sviklis

+317

 
Ispejams lazera diode ir parklajusies ar putekliem, ir speciali diski ta attirisanai. Pasam to darit neiesaku, ta tu vari sabojat, pats esmu to parbaudijis ar savu muzikas centru, agrak paris rezies biju tirijis citas iekartas viss bija ok, un pedejo reizi sabojaju, itka tiriju ka parasti..
Ja tas nelidz tad nu nevaru tev palidzet.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Varbūt pie vainas ir putekļi.Ja diskdzinī tā actiņa būs nospeķota,vai arī būs putekļi,tas arī var būt pie vainas.It kā disku jau iegriež,bet līdz galam nepalaidīs.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris Gailums

+250

 
man ar ir tāda problēma bet es izmantoju citu diskdzini un viss ir ok tas laikam ir tapec ka daži lasītāji nav atkodēti jo man pašam portativajam jāslēdz arējais diskdzinis lai varētu lasīt lielāko daļu disku. Pameiģini ielikt citu diskdzini un tad palaist saprotu var dzirdēt ka diskdzinis strādā tā teikt griežas bet tu jau nezini vai viņš vispār lasa.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Toms

+5644

 
Kā tu zini ka darbojas ja nerāda diksus?

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.