Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • -1 balsis
  • 6743 skatījumi

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tā. Ejam www.paypal.com
Tur zem tiem logiem, kur ievada loginus un paroles reģistrēti lietotāji, spēžam "Sign Up".
Tālāk: Izvēlies valsti un valodu, Izvēlies konta tipu (rakstīšu par personal) Spied "Get Started"
Tālāk: ievadam epastu - tas būs Tavs logins, izdomā un ievadi drošu paroli, Vārdu, Uzvārdu, Reālu adresi (Piemērs: Rīgas iela 100 - 12) otro adresi vari nevadīt, Pilsētu (ja dzīvo ciemā tad ciemu :)); Postal code ir pasta indekss( LV-1234); Telefona nummuru ( vai 00 371 12345678 vai +371 12345678 - slaties kuru ņem pretī)
Pievieno karti (Visa elektron nederēs) raksti kartes numuru bez atstarpēm 1234567812345678, datumu kad beidzas kartes termiņš, un trīsciparu kodu, kas ir kartes otrā pusē aiz tā loga kur paraksts (aiz loga, nevis logā) Spied "Agree and create account"
Tā: tālāk es pēc atmiņas :) (netaisīšu tak jaunu acc)
Tev Tava bankas karte jāsasaista ar bankas kontu - t.i. jāveic pārskaitījums (laikam kautkādi saņtiki). Kad tas kaveikts, ejam uz savu internetbanku

pirms 14 gadiem  

Edgars B.........., pirms 14 gadiem :

... turpinu :)
... ej uz savu internetbanku un sameklē pārskatā atskaiti pat pārskaitījumi no tava konta uz paypal kontu. tur paskaidrojumos par ko maksāts būs burtu un ciparu kods (laikam 4 cipari jābūt un kautkāds burts priekšā), Atceries kodu un ej uz savu paypal kontu, ielogojies un apstiprini (confirm) karti, ievadot iepriekš minēto burtu-ciparu kodu. Viss. Esi gatava iepirkumiem www.ebay.co.uk :)
Cerams ka samērā skaidri sadrukāju:)

Edgars B.........., pirms 14 gadiem :

p.s. paypal var nepieņemt karti, ja tai piesaistītajā kontā nav naudas. Ja ir citas problēmas ar kartes piesaisti - sazvani savu banku :)

Sendija Oficiere, pirms 14 gadiem :

viss būtu labi bet apstājos pie kartes nr.1kārt es viņu neatceros,2kārt vai tā jauniešu karte derēs.nez vai tā ir visa vai hvz kāda

Sendija Oficiere, pirms 14 gadiem :

pag a ,lai izveidotu un uztur€tu to paypal kontu ir jamaksa?

Edgars B.........., pirms 14 gadiem :

Slikti. No katres jānoraksta samērā padaudz info. Ja Tavu kartes numure vēl banka Tev var nosaukt, tad to CSC kodu, kas otrā pusē diezvai viņi nosauks. Nezinu kā ar jauniešu karti... zvani bankai

Edgars B.........., pirms 14 gadiem :

lai izveidotu ir jāpārskaita kautkāds viens eiro laikam (kartes apstiprināšanai, to laikam viņi pārskaita atpakaļ) par uzturēšanu jāmaksā nav - vismaz neēsmu pamanījis ka kāds kko noņemtu bez manas ziņas :)

Priekšnieks, pirms 14 gadiem :

Par uzturēšanu jāmaksā nav, bet vajadzēs kredītkarti.
ja pašai nav kredītkaret un gribi kautko pirkt internetā - meklē kādu kam jau ir paypal konts, un iedod viņam naudu, lai samaksā Tavā vietā.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.