Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 6

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1853 skatījumi

Kurš maksas hostings Latvijā vai pasaulē ir vislabākais?

Datori un internets » Internets

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pagaidām drošākais ir www.deac.lv, parējas neieteiktu ir bijušas visādas problēmas sākot ar lapasspušu uzlaušanu un beidzot ar lapaspušu neatvēršanos.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

0

 
Upnet.lv ir pats dārgākais hostings Latvijā, tehniskais atbalsts - briesmīgs. 100 mb servera vieta pa 5 Ls + PVN. 100 mb liela vieta mājas lapai ir nožēlojami maza. Upnet. lv klientam skalo smadzenes, par to ka hostinga sniedzēju uzņēmumi, kas ir lētāki, nekā viņi ir "sūds". Upnet.lv rokas pa lapas skriptiem un kaut ko labo, paši nesaprot tā nepieciešamību, kā rezultātā lapa nestrādā korekti, izpeld kļūdas. Pēc tam ilgi jāmeklē, ko Upnet.lv ir labojis, jo paši nezin un uz mailiem neatbild.
Tad kad izdomāsiet pārcelt mājas lapu uz citu serveri, jums tas nebūs lemts, jo pieejas informāciju datu bāzei viņi nedos, jo netīšām izrādīsies ka ir aizmirsuši. Sanāks, ka esat Upnet.lv pakļautībā, bez iespējas izvēlēties savai mājas lapai piemērotāko atrašanās vietu - hostingu.
Izvēloties Upnet.lv hostingu, jūs būsiet sūdos līdz ausīm un maksāsiet lielu naudu, jo nebūs kur likties. UZMANIETIES!!!!!!!!

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

+20

 
LAbākie lv hostingi meklējami šeit http://hostings.id.lv , bet VPS ihttp://virtualieserveri.id.lv . Abi tīri labus risinājumus publicē

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Reinis

+880

 
Latvijā nav viens konkrēts labākais. Ja būtu vajadzīgs visdrošākais, tad DEAC varētu būt īstais, bet tas ir izšķirošs faktors tikai valsts iestādēm vai bankām. (Ar drošību saprotot fizisku drošību). Rezerves kopijas, vismaz 1x nedēļā veic visi hostinga piedāvātāji, tādēļ mazajiem uzņēmumiem vai privātpersonām nozīmīgāka loma ir servisa kvalitātei un izmaksām. Interesants salīdzinājums (gan ārzemju, gan latviešu hostingi) ir iekš www.hostingslatvija.lv, tur var uzzināt arī noderīgu info. par mājas lapas veidošanu vai blogu hostēšanu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

"parējas neieteiktu ir bijušas visādas problēmas"

Muļķus ķer ar iebaidīšanu?! Deac nesamērīgi dārgs hostings. Latvijā lēts ir latnets 1Ls par 1 domēnu. Ārzemēs ir pilns ar piedāvājumiem par 5$ mēnesī, neierobežots domēnu skaits (protams, saprāta robežās)

Lielākie ir
http://www.hostgator.com/ - 5$
http://www.fatcow.com/ - 5.50$
http://www.justhost.com/- 3.45 EUR

utt.

pirms 14 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.