Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Teorētiski var, bet diezin vai tāda izmēra antena būtu finansiāli izdevīgākais risinājums! :-)

pirms 14 gadiem  

Ēriks Borisāns, pirms 14 gadiem :

cik tad tada antena maksaa?

Aivis Svirskis™, pirms 14 gadiem :

Konkrētas izmaksas nepateikšu, jo tas ir atkarīgs no WiFi signāla stipruma, šķēršļiem ceļā un daudziem citiem faktoriem, jo šis signāls atstarojas no metāliskām virsmām. WiFi signālu var pastiprināt arī ar Wireless Amplifiers Boosters l'dz 1.6km attālumam, var kombinēt ar uztveršanas antenu, bet tā ir jātaisa pašam.

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Vēl kas - wireless protokols neļauj lielus attālumus, jo negaida tik ilgi, kamēr tādu gabalu signāls noies (tas pats princips, kas radaram). Bet to ir iespējams mainīt noteiktās robežās.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
60ls un ķer kaut 15km attālumā - nepieciešama tiešā redzamība ar raidītāju un kārtīgs raidītājs otrā galā http://shop.openrb.com/index.php?main_page=product_info&cPath=34&products_id=140

pirms 14 gadiem  

Ēriks Borisāns, pirms 14 gadiem :

nu varbut tu zini kadas lv adreses kur pardot???

Uldis Segliņš, pirms 14 gadiem :

Tas nebūs parasts wireless, tur citas frekvences un protokoli pa vidu ielien.

JanKa, pirms 14 gadiem :

Ērik norādītais veikals ir Latvijā.
Uldi tas ir parasts 802.11b/g

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Google.com --> Wireless Outdoor Bridge, tik vinam vajadzigi speciali raiditaji, kas maksaa labu summu, velk vairuk kilometrus, vajadzigs tikai ties redzes kontakts

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Mārtiņš

+11

 
Man lidzigs jautajums,bet man situacija viena puse koju ker Wifi,bet otrā nē,biju dzirdejis parastajam wifi modemam ir iespeja piemetinat vadu kabeli u t t vai kautko tadu lai piestiprinatu antenai u t t? vai kautka ta jo lidz otrai pusei ir labi ja 15 metri... vai arii mana puse pastiprinat signalu ir kadas idejaS?

pirms 14 gadiem  

JanKa, pirms 14 gadiem :

Skatoties kā ar rocību, var meklēt konektorus, kabeli un "nest" antenu uz vietu kur signālu ķer normāli. Var vietā kur ķer uzlikt "atkārtotāju" (repeater) - liela daļa access pointu un rūteru piedāvā šādu funkciju. Vai pavisam droši būtu sarunāt ar koju vadību, un uzlikt jaunu AP līdz kuram atvilkt tīkla kabeli no esošās infrastruktūras.

Mārtiņš , pirms 14 gadiem :

nu tur tas prikols tas nav koju nets tas ir biblotekas.. :D,praktiski otra puse koju visi izmanto,bet otra puse vispar visi ir kadi privatie,tas pastiprinatajs,nevar uztaisit pats vai kautka ta? vai ka to kabeli pielikt pie Wifi uztvereja? un kads kabelis japerk?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.