Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1850 skatījumi

Kā panākt, lai cilvēki lasu manu blogu?

Datori un internets » Internets

Esmu izveidojis savu blogu. Nav jau itkā nekāds kreisais, pat domēnu nopirku. Rakstu regulāri, bet tāda sajūta, ka neviens viņu nelasa! Kā lai piesaista auditoriju?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

aina lindemane

+11518

 
Nepazīstamiem cilvēkiem šādi blogi parasti neinteresē - internetā ir ļoti daudz vietu,kur kaut ko lasīt, un personīgie blogi nav tā populārākā.
Tavi paziņas vai nu nezina par tavu blogu vai arī viņus neinteresē tas,ko tu varētu būt pateicis.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

parādi savu blogu! tad varbūt uzreiz atradīsies atbilde!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Atslēgvārds ir Saturs. Ar vienkāršu rakstīšanu par savām ikdienas gaitām tālu netikt, vismaz ne rakstot tā, kā tu to dari šobrīd. Kaut vai tas, ka katrā trešajā ierakstā pavīd doma, ka tev rakstīšana vairāk zobus sāpes sagādā kā prieku: "piedodiet man visi kuri šo lasa; nekas dižs; esmu saņēmies kautko uzrakstīt", ar tādu attieksmi lasītājus nevairot!
Lasītāju var piesaisīt vai nu ar savdabīgi izteiktu skatījumu par dzīvi, pasauli, norisēm ap sevi vai jāsniedz informācija ar pievienoto vērtību. Manuprāt viens no TOP savdabīgumiem - Veidenbaums, uzprasi googlei kuru Veidenbaumu domāju. Kas ir tev, neskatot pelēku gaušanas par dzīvi? Filmu apskats? Tādi atrodami gandrīz katrā blogā, bet vai kāds nāks pie tevis izlasīt 5 rindiņas satura atstāsta, ko var atrast pievienotajā saitēs un vienu 1 rindiņa paša izjūtu un vērtējuma, kas robežojas ar "Patika 7/10"?

pirms 13 gadiem  

JanKa, pirms 13 gadiem :

Populārākie latviešu blogi, jeb iepazīsti savu pretinieku:
onkulis.com
laacz.lv
pods.lv
krizdabz.lv
nombre.lv
archija.info
baltaisruncis.lv
signis.lv
mosties.org
Taču, tas nenozīmē, ka nokopējot kādu no minētajiem, satura vai izteiksmes ziņā tu gūsi populāritāti. NĒ! Tieši otrādi tev jācenšas atrast, kas nebijis, sava niša, savs lasītāju loks ar savu radošumu un interesanto informāciju.

JanKa, pirms 13 gadiem :

Ietiekums - ja raksti par autoskolu, pastāsti, par lietām, kas varētu interesēt citus. Daudz aprunāta tēma, bet jauniešiem vienmēr aktuāla - cik maksāja cik ātri nokārtoji, kādi bija pasniedzēji un instruktori.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Salikt daudz "atslēgvārdu" Title, keywords sadaļā
Piemini sava bloga adresi visur, kur kaut ko raksti: draugos, komentos, e-vēstulēs. Zīmējies!
Jā, arī pajauta.lv vajadzēja bloga adresi :)
Bet uz lielu atsaucību neceri. Liela problēma tā, ka latvieši izšķaida savus blogus pa visādiem blogspot.com un citiem, arī savu domēna vārdu lieto: nav vienotas vietnes. Kā krieviem: pārsvarā tusējas livejournal.com. Tur arī viens otru atrod.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

reklamē!

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.