Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Normunds Rikards

+1430

 
Paskaidrosu ka ir LMT.
LMT ir dazadi piesleguma veidi jo vairak gigabaitu jo dargaks un jo ilgak varesi lietot bez raizēm. Pienjemsim tev ir doti 2 GB uz menesi. Tas nozime par katru apmekleto lapu kurā ieej tev noskaitas kada dala nost no 2 GB jo lapas saturs arī sver. Isak sakot ar 2GB tu youtube varesi noskatities 200 klipus (pienemot ka katrs klips sver 10 mb un vienā GB ir 1024 Mb) bet ja notērēsi mēnesi shos 2GB atrak tev internets būs bet vinjs paliks par neciesamu bremzi.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Gribēji kā labāk, sanāca kā vienmēr, hehe. Mērvienībās tev putra. Bet ja uz to neskatās, tīri labs izskaidrojums, tikai ne šim jautājumam.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Pastāv jau arī vēl Bites priekšapmaksas mob.internets,atšķirība tā,ka viņš neskaita patērēto datu apjomu,bet netā pavadīto laiku,beidzās limits,papildini,cik nu dotajā momentā vari atļauties,lejupielāde un augšupielāde izdevīga sanāk,sēdēt čatā - padārgi.

pirms 13 gadiem  

evita sterļadkina., pirms 13 gadiem :

un tas ir dārgi? tieši Bitei?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Par mobilo internetu runa iet? Noteikts limits, noteikta summa. Kad limits sasniegts, tad ātrums krītas līdz patiesām ciešanām (GPRS). Labi, pārspīlēju, bet online video skatīties vairs pacietība neatļauj. Tā, šķiet, ir visiem operatoriem, citādi helpdesks nespētu atkauties no lietotājiem, kas pēkšņi sasnieguši limitu. Jo just jau pagrūti, nav kā minūtes norunāt, kad kaut kāda sajūta ir, ka šomēnes daudz vai maz.

pirms 13 gadiem  

evita sterļadkina., pirms 13 gadiem :

bet ir iespēja kaut kur apskatīties , cik daudz ir iztērēts?

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Uzliek programmu, kas tīkla resursus rāda un uzskaita. Piemēram Net monitor applets. Vai zvani operatoram, vai ielogojies viņa mājaslapā, tur jābūt taviem rēķiniem, patēriņiem utt.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tu par mobilo internetu?

pirms 13 gadiem  

evita sterļadkina., pirms 13 gadiem :

Jā, tieši par to.

Kaspars Ermanis, pirms 13 gadiem :

ir leets variants,bet publiskajaa telpaa negribu bljaustiities..... Atraxti man uz casper1@inbox.lv un es Tev izskaidroshu kaa dziivot leetaak attieciibaa uz netu var arii citi pajautaat ja kaadam ir taada veelme

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.