Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kristaps

+10

 
  • 1

    Atbilde

  • 1 balss
  • 1405 skatījumi

Nedarbojas draugiem.lv aplikācija brain.

Datori un internets » Internets

Problēma ir sekojoša. Jau decembrī pamanīju, ka diemžēl, neiet draugiem.lv aplikācija Brain, lapa ilgi lādējās un beigās nekas neuzlādējies parādījās uzraksts Tīmekļa lapa nav pieejam., nodomāju, ka varbūt veic kādus uzlabojumus vai kas tml. šādi es pārbaudīju gandrīz katru nedēļu, bet nekā. Nesen uzzināju, ka citiem iet Brain, bet diemžēl neiet tikai man, konkrēti, manam datoram. Esmu mēģinājis atvērt caur dažādiem pārlūkiem (Chrome, Firefox, opera, IE), bet labākajā gadījumā (pēc ļoti ilgas lādēšanas) it kā atveras brain sadaļa, bet bez nekādām bildēm, tikai paši uzraksti SPĒLĒT TOPS utt. ar tādiem ziliem burtiem (skats tāds it kā nebūtu līdz galam ielādējusies) tad arī gaidīju kamēr ielādēsies bet nekā...paliek tādā pašā stadijā kā bija, un ja ņem spēlēt tad atkal Tīmekļa lapa nav atrasta. Kā jau teicu esmu mēģinājis caur dažādiem interneta pārlūkiem un caur dažādiem draugiem.lv profiliem, bet bez rezultāta. Nesaprotu, kas var būt manam datoram par tādu vainu??

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
vīrusus un citu drazu būsi pieķerstījis. Ar šo http://www.z-oleg.com/secur/avz/download.php noskenē datoru. Optimālais gan būtu LiveCD. Bet šoreiz iztiksim ar to, kas ir..

pirms 13 gadiem  

Kristaps, pirms 13 gadiem :

Tiešām tomēr vainīgi vīrusi? Pieļāvu tādu domu, bet kaut kā negribējās ticēt...Diezgan bieži skenēju ar SpyHunter un ir arī avast antivīruss...bet ok izlaidīšu cauri arī šo

Kristaps, pirms 13 gadiem :

Izskenēju. Tika atrastas 6 bīstamības. 4 no tām tika pārvietotas uz karantīnu, bet vienu, konkrēti, to kas atrodas šeit SystemRoot\System32\Drivers\aswSP.SYS nevar pārvietot un vēl vienam rāda Quarantine file (direct disk reading) "%S" - failed (error). Un brain diemžēl vēl joprojām neiet. :(

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

nevar izdzēst tāpēc, ka procesā. Paņem šo, mēģini atrast,skaties, kam nav izdevējs norādīts, un numurētos. LK/kill process. Tad viņam vajadzētu dzēsties.

Kristaps, pirms 13 gadiem :

Iegāju AVZ un paņēmu ---> Service---> Process Manager--->izskatīju visu to sarakstu ir tur viens bez izdevēja un vispār bez nekāda info saucās "System"... vēl nespiedu terminate process, varbūt tas ir kaut kas vajadzīgs? Jeb varbūt man kā savādāk jāskatas?

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

tas sistēmas, neaiztiec

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

uzmet skypname

Kristaps, pirms 13 gadiem :

Skype - kuilis_

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

tādu neuzrāda.

Kristaps, pirms 13 gadiem :

kuilis_

Kristaps, pirms 13 gadiem :

Tu pievienoji mani kontaktiem? :/

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.