Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283667 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1899 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ja kautko veelies pirkt no aarzemeem tad tikai EBAY !. ssitie blakussaiti nnem nenormaalos uzcenojumus ( un ja man tie sskkiet NENORMAALIE uzcenojumi ,tad Juus speejat iedomaaties kaa ir kad es ieeju sportlandaa un redzu botas kuras izlaistas pa kkiiniessu aizmugureejaam durviim maksaa 120ls ... es esmu bez elpas :D )

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Izskatās jau smuki, vietējais (oķečestvennij) utt. Bet tīrs izvilkums no amerikāņu ībeja ar uzcenojumu. Tie paši ķīniešu štruntiņi ar pieliktām cenām sākot ar 20%, beidzot ar 200%. Bet vietējās stila pērles arī ir. Auto tūnings izrādās ir dažādi pielīmējami burtiņi un spīgulīši.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kuponu sistēmā labāk pie viņiem preci nepirkt, jo nezini kad sagaidīsi. Trīs nedēļas jau gaidu zvanu, kad varēšu braukt pēc preces, jo nauda jau samaksāta. Vairāk nekad uz akcijām pie viņiem neko nepirkšu.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.