Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1525 skatījumi

vai kads var atklat ip adresi komentaram interneta

Datori un internets » Internets

vai kads var atklat ip adresi komentaram interneta

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
iesaku atturēties no šī soļa. IP/MAC/ Tavs dators/ - ceļš, bet kurš sākas ar IP, lai iefiltrētos Tavā datorā. Un tad sākas, ka sāk zust naudiņa no kredītkartes utt...

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

pag.. tagad sāku štukot. Variants. Kāds Tavā sakarā ir atstājis kautkādā mistiskā saitā comment, un Tu gribi uzzināt VIŅA IP? Ok, tas ir iespējams salaužot saitu. Ja tā, vai nu meklē kādu hakeri, vai raksti iesniegumu policijā. Bet tie tur jaucas iekšā, kad kas patiešām nopietns, jo juridiski tas nav tik vienkārši. Vienkāršākais ceļš ir izprovocēt VIŅU uz mailu. Ja vien nav dinamiskās, viņa IP būs rokā.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

unknown (Google)

+1407

 
kaa lai tev saka, es piem. varu savu IP adresi mainiit katras 10 minuutes un ASV regions man buus visur ... ko teiksiet :)

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Tāda iespēja pastāv izmantojot proxy serverus, par ko ir jāmaksā atsevišķi, taču arī šādā gadījumā proxy serverī saglabājas jūsu ip adrese un informācija par piešķirtajām ip adresēm, respektīvi jūs varat apmānīt kādu mājas lapas īpašnieku, ienākot ar ASV IP adresi, atrodoties Latvijā, bet jūs nevarat nesodīti izdarīt kibernoziegumus, jo jūsu īstā IP adrese ir saglabāta. Daudzi šo pakalpojumu izmanto, lai izmantotu interneta resursus, kuri ir paredzēti tikai ASV lietotājiem.

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

Ja lieto Hide IP, vai notestēji? Ja mainās IP, viss oki, bet ja ne?

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

jaa, es nopirku un samaksaaju par special hide IP 400 $ un teikssu taa, ka vinjai ir uzreiz rakstiits, ka straadaa tikai uz mozzilu un exploreru. un tiessaam straadaa, to esmu paarbaudijis jau kaartiigi. vieniigais miinuss, ka rij datora resursus daudz. it kaa programma nieciiga, bet ka iedarbina, tad viss saak ieveerojami bremzet !! bet straadaa !! es daudzos saitos pt pieregistreejos, taados kuros nevar tikt iekssaa no eiropas vai latvijas regiona ar ASV un citaam IP adreseem :D

unknown (Google), pirms 13 gadiem :

un nav vajadziigi nekaadi proxy serveri un vel vinj zin kas. sis softs ar kuru es straadaaju, vinjss uzraadiis IP adresi citas valsts un regiona, peec izveeles. siis IP adreses nav neviena iista, vinjas ir virtuaalaas, tiessi uz taadas baazes ir uzbuuveets sis softs un cilveeks kurss gribees iziet uz tevi peec IP adreses, vinjss nebuut nenonaaks cita cilveeka datoraa, bet atdursies pret betoona sienu !!

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

unknown (Google), ja Tev Hide IP palaista, testē TO! Googlē ieraksti my IP, atrodi piemērotu linku, un skaties. Ja Tavs IP, vari šo progu instalēt nost, un pieprasīt, lai atdod naudu. Ja reizes piecas datoru restartē, un uzrāda atšķirīgus rezultātus, tādā variantā viss oki. Lattelecom mājas lapā normāli to sadarīt, cik atceros.. vai http://my.ip.lv/

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

unknown (Google), tici man, visādus pigorus esmu redzējis. ar savu IP slēpšanu tajā skaitā. nav mana daļa, bet klārēt var visnezko, lai tikai pārdotu preci. tāpēc arī iesaku neticēt uz vārda...un to pašu, vai ko analogu 15 minūšu laikā atradīšu un instalēšu bez liekiem izdevumiem. Laikam Tev finanses nav kur bāzt lietderīgāk.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, var, visu nosūtīto e-pasta adrešu, atstāto komentāru un apmeklētu mājaslapu IP adreses ar konkrētiem laikiem, datumiem un aktivitātēm, kādas tiek veiktas glabājas pie šī resursa īpašnieka un pēc likumsargu pieprasījuma var tikt nodotas valsts policijai.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.