Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67091 jautājumi, 283666 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2872 skatījumi

Kur izveidot savu e-pasta adresi tā, lai netraucē miljoniem reklāmu un viss būtu ērti un pārskatāmi (pieļauju, ka līdzīgi outlook)?

Datori un internets » Internets

Apnikušas inboxā miljoniem reklāmu un nedaudz kaitina tas paskats. Tā kā patstāvīgi nestrādāju pie viena datora, nevaru (vai arī nemāku) sasaistīt savu e-pastu ar outlook. Ja to var izdarīt, tas būtu perfekti. Kādam ir kādas idejas vai ieteikumi?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Daudziem tas ir politisks jautājums, bet arī piekrītu, ka gmail ir labs.
Bet par Outlook gan vajadzētu ko labāku padomāt. Pat gmaila web interfeiss ir labāks, nekā Outlook. Tāpat slimā integrācija, kas nevis atvieglo, bet apgrūtina darbu. Kad jādzīvojas pa vairākiem kontiem, tad Outlook ir īsts PITA - kamēr tev kāds zinātājs funkcionalitāti neizskaidros, tikmēr nesapratīsi. Un jēdzieni viņā ir saputroti līdz bezsamaņai, galīgi neloģiski.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 7

    balsis

gmail.com

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

AiZu

+247

 
Varu ieteikt Hotmail (mail.live.com). tas ir pinībā saprotamā latviešu valodā, tāpat kā programma "WindowsLiveMail". Abiem, gan datorā gan internetā interfeis izskatās pilnīgi vienādi, tādējādi viegli pierast. Viegli aptverams un saprotams pat pensionāriem. Priekš "WindovsLiveMail" nav nepieciešama īpaša izejošā un ienākošā pasta konfigurēšana, piemēram, kā Tele2 interneta pieslēgumā nav iespējams e-pastu nosūtīt no datora.
Man, personīgi, vēl patīk tas kalendāra plānotājs, kas automātiski sinhronizējas caur internetu ar citiem manis norādītiem "WindowsLiveMail" lietotājiem/draugiem/kolēģiem, lai arī kurā datorā es atvērtu programu "Windows LIve Mail".
Un, beidzot, pats galvenais - es jau gada laikā vēl neesmu saņēmis nevienu pašu reklāmu. Bet tas būs tikai tik ilgi, kamēr es pats savu e-pasta adresi kaut kādā veidā "VIŅIEM" ndarīšu zināmu, piemēram, piereģistrēšos Draugiem.lv. Tādā gadijumā jāizveido otrs e-pasts, ar kuru reģistrēties dažādos portālos.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Un man patīk Gmail.com ar to, ka 95 % spama tiešām nonāks spama kastē.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.