Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Agija ekere

+31

 
  • 5

    Atbildes

  • -1 balsis
  • 2642 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jā, ir iespējams, bet tā kā esat parasts datora lietotājs, tad šis skaidrojums jums neko nedotu, jo tas ir pietiekami sarežģīts, piņķerīgs un laikietilpīgs process. Vienīgais varu piebilst to, ka failu izdzēšana un miskastes iztīrīšana nenozīmē, ka faili vairs datorā nav atrodami, 90% gadījumu tie joprojām tur atrodas tikai nav redzami. Ir daudz dažādu knifu un pasākumu, kas ir jāveic un visas lietotāja aktivitātes būs zināmas. Mūsu pašu drošības dēļ un lai atvieglotu tiesībsargājošo institūciju darbu jebkuram datoru tehnikas ražotājam ir jāveic noteikti pasākumi, kuri parastiem lietotājiem nav zināmi un nav redzami, līdzīgi kā ar naudas zīmēm, tikai Latvijas Bankas ierobežots skaits personu zina visas naudas atpazīšanas zīmes, plašākai sabiedrībai tās nav zināmas.

pirms 13 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Piemēram, visi printeri, kopētāji un skaneri uz jebkuras izdrukas uzdrukā unikālu kodu, kas mums nav redzams, bet tiesībsargājošām iestādēm ir tehnika, kas ļauj nolasīt šos numurus no lapām un attiecīgi atrast printeri, no kura ir veikta šī kopēšana.

Rockstar™, pirms 13 gadiem :

pfffff..........."visi printeri, kopētāji un skaneri uz jebkuras izdrukas uzdrukā unikālu kodu, kas mums nav redzams"... ko Tu pīpē??? :D

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Jūsu naivums ir apbrīnojams! Valsts vienmēr ir kontrolējusi visus savus iedzīvotājus un mūsu privātums ir tikai skaists sauklis! Tam gan nav nekāda sakara ar citplanētiešiem un citiem sensāciju mednieku izgudrotiem murgiem!

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Vizuāli palielinājumā tas izskatās šādi http://w2.eff.org/Privacy/printers/docucolor/

Rockstar™, pirms 13 gadiem :

a kādā krāsā tie punktiņi būs, ja man ir tikai melnbaltais printeris? :(

Rockstar™, pirms 13 gadiem :

Izklausās vairāk pēc kārtējās konspirācijas teorijas.... pieļauju, ka mājaslapā ievietotie attēli ir uztaisīti ar photoshop. Tāpat 99% dokumentu ir printēti uz melnbaltā printera, tā kā neredzu pielietojumu šim ārkārtīgi slepenajam spiegošanas veidam uz krāsainā Xerox DocuColor color laser.
Pie tam... to jebkurš var (pēc Tevis norādītā resursa info) ieraudzīt 10x zoom vai arī zilā gaismā.. Tev nešķiet, ka jau sen būtu visas avīzes pilnas ar privātuma aizskaršanu utt???

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Rakstā nav teikts, ka to dara visi printeri, bet gan tas, ka liela daļa ASV ražotāju, kas ir pasaules lielākais un galvenais tirgus, ir pakļāvušies šai prasībai un to dara. Par printera krāsu jums nav taisnība, varbūt pirms 10 gadiem tiešām visi printēja visu melnbaltu, mūsdienās krāsainais printeris maksā 35 latus un ja tam ir iespēja printēt krāsainu, tad tas to var arī darīt, pat ja jūs izvēlēsieties melnbaltu izdruku, pie tam neredzu nekādu saistību kādēļ tam būtu jābūt krāsainam.

Aivis Svirskis™, pirms 13 gadiem :

Mani, piemēram, tas neuztrauc, jo neko nelikumīgu es nedaru! Gluži pretēji, tas ir tikai apsveicami, jo var palīdzēt tiesībsargājošām instancēm izsekot noziedzniekus un savākt pierādījumus. Privātums, protams, ir laba lieta, bet arī utopiska. Ja man ir jāizvēlas vai saglabāt savu privātumu uz savas drošības rēķina, tad es izvēlos drošību! Likuma paklausīgus pilsoņus šādas iespējas nesatrauc! Tā vienkārši ir viela pārdomām!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
ir tāda maza programmiņa FavBackup. http://www.favbrowser.com/backup/ . Full backup, vēsturi un grāmatzīmes ieskaitot. lai gan nav norādīts, atbalsta arī 5.Firefox. Palaba lieta pie OS pārinstalēšanas. Atkrīt ķēpa ar nastroikām, grāmatzīmēm. un saglabāta vēsture.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Darāms tas ir ļoti vienkārši - atrodi pāris naudaszīmes un kādu, kas no tā patiešām ko sajēdz.

Gribi tikt galā pati - meklē, lasi, mācies. Sākt vari ar kaut vai
http://www.buzzle.com/articles/how-to-recover-deleted-internet-history.html

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andris Podnieks

+187

 
Ja apmeklēto adrešu vēsture ir izdzēsta - tad to vairs neatgūt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
tas daraams taa - sasprindzinaam atmiņu, un meeghinaam kustinaat smadzenju shuuninjas. Tas zīmējas uz brauzera history. Par cik kā users, cik noprotu, atrodies plauktiņā, kura nosaukums ir "maukt un kaut", jo nojēgas nekādas, nekādas kombinācijas neizlikšu. Vienkārši nav jēgas. Ņem palīgā Googli, utt. Nu neticu, ka smadzenes līdz tādam līmenim atrofējušās, ka saitu pamatvārds(-i) kur nebūs aizķērušies...Kaut vai pa tēmām pameklējies...

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

laikam kas "vērtīgs" ir zudis, jo jau ne pirmo reizi šis jautājums figurē

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.